-----------------------------------
spaima_zmeilor
05 Ian 2013 15:53

traduc carte ATM din franceza
Ti-am mutat aici mesajul de la locatia initiala, , pentru ca nu avea nici o legatura cu ce se discuta acolo. Am schimbat si titlul topicului, sper ca e mai potrivit asa... :roll: 
Moderator MariusP

Salut, eu locuiesc in Franta unde mi-am facut un telescop dupa o carte de specialitate care nu se mai vinde si pe care as putea-o traduce. Am un telescop si in tara pe care l-as dona eventual cuiva pasionat daca dovedeste si de preferinta din Bârlad sau Oltenia

MariusP
05 Ian 2013 16:41


Bine-ai venit pe forumul nostru!

Prezinta si tu mai multe detalii: ce carte de specialitate, ce caracteristici are telescopul pe care-l poti dona etc.

spaima_zmeilor
05 Ian 2013 20:39

carte pt construirea unui telescop
Este vorba de cartea Mon télescope et mon observatoire, pourquoi pas ?  a carei reeditare a fost ciuntita din continut
Crtea are toate planurile si explicatiile necesare cu amanunte pentru construirea unu telescope de 200mm de type newton pe un suport equatorial motorizat

jimao22
05 Ian 2013 20:47


Poze?...

Canis Extramajoris
05 Ian 2013 21:33

salut
Salut mac ,t'as recu mon message?j'attend ton reponse,merci

dragos.n
06 Ian 2013 00:20


Daca vrei sa donezi un telescop, a pus o cerere in sensul acesta o eleva din Piatra Neamt, care isi dorea un telescop sau orice alt instrument optic. Aceasta este postarea ei

http://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=88818#88818