-----------------------------------
emilf
08 Ian 2013 12:23

Carte de astronomie la Lidl
Salutare !
La Lidl s-a pus in vinzare cartea ''Astronomia o introducere in universul stelelor'', are 383 de pagini, are un capitol introductiv in astronomie, un atlas al constelatiilor si un glosar.
Eu nu am rezistat tentatiei si m-am usurat de 50 RON dar merita din plin efortul, a nu se intelege ca fac reclama dar o vad ca sursa buna de informatii atit pentru cei avansati dar mai ales pentru incepatori.

alex1209
08 Ian 2013 12:56


Cred ca o cumpar si eu :) . La banii astia, merita si nu sunt 50 de pagini ca la altele.

red giant
08 Ian 2013 15:25


Cam multe tâmpenii scrise pe o singură pagină ...

starbuck
08 Ian 2013 21:54


E o publicatie binevenita care oricat de sumara ar fi insoteste frumos binoclul si telescopul de la Lidl. Cine nu a inceput cu un plastic-fantastic inclusiv la optica sa ridice mana (nu ca ar fi ceva rau in asta). Acum legat de continutul cartii sunt convins ca cine va fi pasionat de astronomie va sti sa filtreze mai tarziu si eventualele tampenii, ca de altfel in orice alt domeniu  (no offense, red giant :) ) ...

mflorian
08 Ian 2013 22:27


Cine nu a inceput cu un plastic-fantastic inclusiv la optica sa ridice mana...Cine a început cu Optik Montage Kit made in RDG să ridice mîna...

starbuck
08 Ian 2013 23:34


In final nu cred ca are importanta cine si cu ce a inceput. Stelele nu fac nici o diferenta la cine se "uita".
In their eyes grains of sand is all we are. Apropo, nisipul este materia prima pentru sticla minunatelor noastre lentile...

red giant
09 Ian 2013 01:48


Una peste alta, textul din poză tot scris cu picioarele rămâne. Poate nu e reprezentativ pentru restul căr&#539;ii.

george_b
09 Ian 2013 12:12

Grabit
Am primit si eu aceasta carte de sarbatori, mi se pare o lectura foarte placuta si interesanta. In ciuda celor spuse, e scrisa intr-un mod accesibil, usor de inteles. Poti sa explici unui copil, de exemplu, lucruri despre sistemul solar, eclipse, planete, anotimpurile. Oricine poate gasi lucruri interesante acolo.
Una peste alta, eu o gasesc o investitie buna si la un pret decent.