-----------------------------------
Cipi
13 Mai 2013 23:26

Salut!
Bine v-am gasit si salutare tuturor! Sunt Ciprian Marconescu, am 31 de ani, stau in Timisoara si sunt pasionat de astronomie de pe la 4 ani, cand am aflat ca soarele e o stea :D. Citesc discutiile de pe forum mai demult si acum m-am hotarat sa va si salut, in speranta ca nu voi inoportuna in vreun fel. De curand am reusit sa-mi iau si un telescop (Skywatcher 90/900) cu care mai fac iesiri seara in  afara orasului. As fi foarte bucuros, cand se fac iesiri sa particip si eu, daca nu e prea mult, si sa invat cat mai multe de la voi. Aveti o comunitate frumoasa, unita de aceeasi pasiune pe care v-o impartasesc cu mult entuziasm.
Mersi mult ca m-ati ascultat! Seara faina tuturor!

Herr_Alien
15 Mai 2013 16:19


Salut, bine ai venit!

Pana una alta, un link catre o biblioteca virtuala, plina de carti - in parte si romanesti:

http://sarm.astroclubul.org/carti/

Cipi
15 Mai 2013 17:53


Mersi Herr_Alien pentru primire si amabilitate si nu in ultimul rand pentru link. E mana cereasca un link de-asta mai ales pentru un tanar bugetar din tara noastra :). Multe dintre carti le-am descarcat cu ceva vreme inainte, dintre care am si imprimat cateva si din care citesc ori de cate ori imi permite timpul (fiind conditionat de meserie). Multumesc la toti care au contribuit cu informatii la site-ul asta. Pt mine a fost cel mai de ajutor de pana acum si sper ca voi putea sa-mi platesc datoriile fata de voi... cumva..., candva..., (pt ca "fur" informatii si meserie de la voi, de prin 2006 :D)