-----------------------------------
Stanescu Octavian
26 Mai 2013 21:21

Cele mai mari sticle blank din Romania
Dupa cum am promis pun o poza cu blancurile cele mari de 550 mm diam cu 58mm grosime, in comparatie cu 250mm diam viitoare oglinda RC .

lawreman
26 Mai 2013 21:26


Ce greutate are? mercy :shock:

neox
26 Mai 2013 21:51


Wow, la prima vedere zici ca-s cel putin de 700 :shock: .
Primul lucru care imi vine in minte e cata suprafata ai de verificat daca nu raman puncte prea mari la slefuire la schimbarea abrazivilor :) 

Raman in Romanica sau pleaca departe?

psemil
26 Mai 2013 22:14


Super tare ...

Asa incepe saga celei mai mari oglinzi slefuite vreodata in romania?

De ce 2 blanc-uri, una pentru tine, cealalta insa? Poate raman amandoua in Romania.

mak
26 Mai 2013 22:51


Bafta la slefuit, la asemenea dimensiuni pana si tu cred ca ai nevoie de incurajari...
E cumva record personal?

valy
26 Mai 2013 22:55


Iti dai seama cate newtoane de 200 poti face din sticla aia!! :)


Sigur rezista scaunul ala la atata greutate?

Stanescu Octavian
26 Mai 2013 23:42


Greutatea acum si cam asa va ramane la 32 kg bucata.  Ele nu vor avea misiunea de a focaliza ci de a reflecta  lumina paralela , vor fi plane de referinta una pleaca din tara  dar celalata ramane a mea .
poate in viitor voi face si un cass de 550mm cu 10 focar ... doar montura (probabil potcoava )sa fie ca sa duca un OTA de vreo 60-80kg.

Erwin
27 Mai 2013 00:19


Na, fain! Ai grijă la cărat, să nu faci hernie cu ele! Poate OTA nu iese a&#537;a greu, poate sub 50Kg dacă e din &#539;eavă de inox &#537;i cu tuburi de carbon. Un piston de locomotivă ar duce!? :D

StarChild
27 Mai 2013 00:35


... doar montura (probabil potcoava )sa fie ca sa duca un OTA de vreo 60-80kg.

  :?:  te gandesti la ce ma gandesc si eu? .... hmmm... cam ce diametru ar trebui sa aibe potcoava?  :mrgreen:   poate ca rezolv o potcoava de Alu de 20mm grosime...da' ai unde sa instalezi "agregatul" ca de carat nu mai poate fi vorba...
sau un Dobson... si atunci contra posibilitatii de a putea privi prin el, ma ofer sa ti-l urc pana pe Tarcu  :mrgreen: ... cu barele de carbon rezolvam (@Erwin ai auzit ??!?!?  :lol: )