-----------------------------------
Andrei Rez
16 Iun 2013 18:15

Prezentare
Buna seara! 
Scuze!
Ma numesc Rez Andrei ,locuiesc in Bucuresti si am 43 de ani.
Lucrez la Banca Nationala a Romaniei ca referent Principal la directia Gestiuni si Achizitii Directe.
Am doi copii(Ana Maria de 12 ani si David Andrei de 6 ani).
De mic am fost fascinate de stiinta in general dar si de astronomie.Am reusit sa insuflu si celor doi copii ai mei o parte din aceasta pasiune a mea.

Erwin
16 Iun 2013 18:19


Bine ai venit, Adrian!
Să-&#539;i trăiască copiii &#537;i să î&#539;i aducă multe bucurii, inclusiv pe tărâmul pasiunii noastre comune!

Cer senin!

Michel Ardan
17 Iun 2013 15:10


Celebrul descoperitor al planetei Uranus, Wilhelm Herschel, a devenit astronom, de la 30 de ani în sus. Nu vă agasați copii cu astronomia, ei oricum o au în mintea lor. Trebuie doar să îi lăsați să o descopere. Mulți părinți greșesc impunând copiilor anumite domenii, uitând de nativitatea copiilor dar și de reacția lor adversă asupra a ceea ce este impus.

Prezența unor distinse personalități pe forum, face cinste domeniului, și vă așteptăm cu întrebări, în speranța că răspunsurile noastre vor mulțumi așteptările. 

p.s. Suntem reuniți de o pasiune, o discutăm, și după cum veți parcurge forumul, o să descoperiți că ne mai și contrăm pe anumite subiecte.  O facem din pasiune pentru cer, și astronomie. Bun venit, pe acest forum de dezbateri astronomice.