-----------------------------------
vladd96
14 Feb 2014 16:13

Vlad - Pitesti
Salut, numele meu e Vlad Prioteasa, sunt din Pitesti si cat de curand implinesc 18 ani... Ca hobbyuri am sportul (in special inotul, l'am practicat timp de 10 ani ca sport de performanta, din pacate am renuntat, am crezut ca e mai bine dar nu a fost), Trabanturile sunt o mare pasiune de'a mea :), plus multe alte mici pasiuni... Astronomia, sincer inca nici nu stiu ce inseamna concret termenul de "Astronomie", insa ma fascineaza fiecare rand pe care il citesc dintr-un articol sau dintr-o subtitrare a vreunui documentar... cifrele enorme, distantele dintre stele si cat de mici suntem noi pe langa ce e in jurul nostru m-a atras in primul rand la "aceasta astronomie"... Sper ca acceptati si un incepator atat de incepator ca mine:))... 

Aaa da, cum am aflat ca-mi place astronomia... pai din totdeauna mi'a placut cerul plin de stele, dar nu m'am gandit vreodata ca defapt fiecare din acele stele e o mare inventie a universului, am vazut documentarele de pe discovery cu "how the universe works" si "the universe week"...nu o sa mint, nu le'am urmarit, dar mi'au ajuns cateva episoade ca sa ma faca curios:)

Cu respect, Vlad!

Forever_Man
14 Feb 2014 22:54

Re: Vlad - Pitesti
cat de mici suntem noi pe langa ce e in jurul nostru !

Uscățiv așa cum este, gârbovit și de nimic,
Universul fără margini e în degetul lui mic,

vladd96
15 Feb 2014 09:33


deosebit  :D