-----------------------------------
m3k
01 Mai 2014 11:11

Capac ocular - unde gasesc...
Salutare,

Am facut rost de ocularul din imagine dar nu am capac la el pe partea de sus, doar pentru barrel am gasit unul. L-am masurat si are 38mm (1,5") diametrul exterior deci as avea nevoie de un capac cu diametrul de 38mm pe interior. 

Stie cineva unde pot gasi un asemenea capac ? Daca aveti careva poate ma puteti ajuta, platesc bineinteles.

Multumesc.

Erwin
06 Mai 2014 02:12


Cam greu de găsit a&#537;a ceva, &#537;i eu am câteva oculare fără capace. Pentru partea de 1.25" am folosit cu succes capace dela spray deodorant Nivea. Pentru un ocular cu reticol s-a potrivit la partea dinspre ochi un capac dela iaurt la care am tăiat spirala interioară cu un cutter. :)

m3k
12 Mai 2014 15:46


Nu am gasit prin Romania asa ca am facut comanda din uk, 2 lire capacul plus inca 2 lire livrarea si a ajuns intr-o saptamana in cutia postala.

http://www.nipon-scope.com/shop/index.php?main_page=index&cPath=47

:)

Erwin
12 Mai 2014 21:12


Scump, dom'le, scump! Cred că s-ar merita să fac odată imprimanta aia 3D! :D

MihaiV
10 Iun 2018 23:07


Cam greu de găsit a&#537;a ceva, &#537;i eu am câteva oculare fără capace. Pentru partea de 1.25" am folosit cu succes capace dela spray deodorant Nivea. Pentru un ocular cu reticol s-a potrivit la partea dinspre ochi un capac dela iaurt la care am tăiat spirala interioară cu un cutter. :) 
Bun pont, tocmai ce l-am pus in practica.

Erwin
11 Iun 2018 07:15


Mă bucur! Am mai folosit și alte capace de spray de ex. de la spumă de ras sau capace de apă minerală Aqua.

Herr_Alien
11 Iun 2018 10:57


Mă bucur! Am mai folosit și alte capace de spray de ex. de la spumă de ras sau capace de apă minerală Aqua.

+1 pentru apa minerala Aqua, capacul respectiv are culoare neagra, arata mai bine.