-----------------------------------
tehnicus
19 Apr 2007 22:26

Vind cartea Teoria si constructia aparatelor optice
Vind cartea Teoria si constructia aparatelor optice  2vol
Pret-100ron

red giant
20 Apr 2007 10:50


Sper ca nu trebuie returnate la biblioteca ...  :lol:

zoth
20 Apr 2007 16:11


Ba da. Ca un bun crestin ce te afli ai putea sa cumperi cartile si sa le returnezi cui apartin de fapt...  :D

tehnicus
21 Apr 2007 20:32


Cartea provine din biblioteca tehnica a CCSITET fostul institut al Electromagnetica.
Atunci cind s-a desfiintat biblioteca am cumparat aproximativ 1000 de carti (la pret de maculatura) restul au ajuns la REMAT.

raduM
21 Apr 2007 22:30


Vind cartea Teoria si constructia aparatelor optice 2vol 
Pret-100ron

Chiar și cu un adaos comercial de 100%, domnule, dar scumpă mai e maculatura pe la voi :!:  :shock:  :D

Andi
14 Oct 2007 19:21


Volumele sunt foarte bune. Prețul este cam cel din anul apariției lor pe piață. Mai este o carte, de același autor, la fel de interesantă.
Mai sunt și alte cărți?

saiph
19 Oct 2007 15:53


eu zic ca 100ron e un pret muuuuuuuult prea "respectabil" pt volumele d-lui Dodoc.  le am si eu, de la anticariat, de ceva timp, cu 3 ron bucata.  acum poate ar face vreo 20-30, adicatelea, cu indulgenta, cam la jumate din cat se cere (perechea).  

e adevarat ca sunt foarte utile, si se pot invata multe din ele (eu am invatat - sau cel putin asa cred - sa calculez dubletele din ele), dar la fel de adevarat e ca sunt si destul de vechi, iar o parte din aparate nu se prea mai folosesc decat in Ro. 

multa bafta, ce sa zic.  cumparatorul va trebui sa fie foarte "dedicat" ca sa le ia.