-----------------------------------
lentilozaur
22 Aug 2014 10:50

Cabluri control scurte
Am nevoie de doua cabluri de control scurte, de 9cm cum sunt cele din imagine (poate chiar 16cm). Sunt si mai bune niste rozete cu ax rigid dar care sa provina tot de la o montura. Nu-mi recomandati va rog robineti sau alte "chestii" din zona instalatiilor sanitare :) le pot face pe strung dar ma gandeam sa incerc pe forum inainte poate gasesc mai rapid o pereche. Am nevoie de ele pentru a inlocui cablurile de la o montura AZ care sunt prea lungi si deranjeaza la utilizarea unor instrumente mici. Multumesc.

iqarmy
22 Aug 2014 13:02


Salut am eu un set de la o montura EQ2-care a venit cu un Celestron Astromaster130EQ - verifica si daca te ajuta, sunt dispus sa le schimbam:).

lentilozaur
22 Aug 2014 13:44


Din pacate cele de la EQ2 sunt la fel de lungi ca ale mele. Multumesc.

iqarmy
22 Aug 2014 14:10


Salut, 

Sa stii ca sunt relativ scurte, cauta o poza cu Celestron astromaster130eq si vezi cum arata pe montura.

MariusP
22 Aug 2014 14:36


Dupa cum arata in poza asta: http://stargazerslounge.com/uploads/monthly_04_2011/post-20677-13387756682.jpg cred ca au in jur de 15 cm lungime si sint, intr-adevar, mai scurte bine decat de la .

lentilozaur
22 Aug 2014 16:01


Aveti dreptate, par mai scurte, probabil ca au 16cm sau 18cm. Continuam discutia pe privat. Multumesc.

lentilozaur
02 Iul 2015 09:12


Caut inca doua cabluri de control scurte sau doua rozete cu ax fix pentru o alta montura. Astept oferte pe privat. Multumesc.