-----------------------------------
Mihai Vasiliu
07 Apr 2015 12:20

Posesor Montura Celestron AVX
Salutare

Mi-am cumparat de curand AVX-ul si as dori sa stiu daca mai sunt si alti posesori al acestei monturi.

Multumesc

Sabinus
07 Apr 2015 12:27


Salut !

  Felicitari pentru achizitie ! Nu sunt posesor al monturii AVX, dar examinez serios posibilitatea de a cumpara una. Sunt interesat de parerea pe care ti-o vei face despre aceasta montura (portabilitate, usurinta montarii si a utilizarii, stabilitate, etc.). Astept, ca si altii probabil, impresiile tale.

     Cer senin !

rem01
07 Apr 2015 14:37


Sa o stapanesti sanatos si sa o folosesti cat mai des! 
Eu am Advanced GT-ul dar imi fug ochii la AVX...

Mihai Vasiliu
12 Apr 2015 18:51


Voi reveni cel mai sigur cu o parere dupa data de 16 mai cand ma voi intoarce de la Star Party-ul de pe Plaiul Lisei, sper doar sa fie cer senin.

PBD
19 Aug 2016 15:55

Hi
Mihai, ne poti impartasi ceva impresii despre montura AVX acum? Sunt pe punctul de a o achizitiona, insa nu am intalnit suficiente pareri pentru a-mi face la randul meu o parere, alta decat ce spune marketingul producatorului. 

Imi poti da te rog niste date suplimentare:

1. Vine fara luneta polara, corect?
2. Greutate totala
3. Daca ganta asta chiar e pentru ea (http://www.astroshop.ro/genti-de-transport/geoptik-transporttasche-pack-in-bag-fuer-die-avx-montierung/p,48870)
4. O greutate sau doua?
5. Orice alta observatie importanta pe care o poti furniza
6. Zgomotoasa?

Ma gandeam chiar la un SH, insa nu am vazut decat un topic, pe care initiatorul l-a inchis (a renuntat la idee).

Multumesc.

Cer senin!