-----------------------------------
Skyliner
05 Apr 2017 15:01

Bine v-am gasit
Buna tuturor, ma numesc Catalin sunt foarte pasionat de astronomie inca de la varsta frageda de cand am privit cerul prima oara cu un binoclu.
Prin 2007 am primit imprumut o luneta spectiv de la matusa mea, doar pentru o saptamana sau doua, folosind lunetica am observat prima oara in viata mea Jupiter si benzile sale  :shock:  am ramas shock.
Cu trecerea timpului am cumparat mai multe instrumente cu care am observat, in prezent detin un mak de 102 si un dobson de 8 inch.
Fascinatia fata de minunatiile cerului odata ce te-a fermecat greu te mai poti desparti de ele devine in timp parte din tine. Odata ce ai prins microbul de ala nu mai scapi.

valy
05 Apr 2017 15:22

Re: Bine v-am gasit
..Odata ce ai prins microbul de ala nu mai scapi.E viral :)

Bne ai venit.

V. Istvan
05 Apr 2017 15:23


Bine ai venit, Cătălin.

Poate ni te alături, celorlalți din Mureș, la ședințe de observații. Mai dăm anunț la submeniul "Star Party Transilvania" din "Comunitate".

Cer senin!

Mircea Pteancu
05 Apr 2017 22:20


Catalin 

Bine ai venit pe forum , daca te alaturi foarte activului grup local de amatori nu ai decat de castigat.

Cer senin ,Mircea

ncn
05 Apr 2017 22:56


Bine ai venit Catalin, 
ma bucur ca te-ai alaturat familiei astronomy.ro. Te asteptam cu drag sa ne insotesti la observatii atunci cand timpul iti/ne permite, in acest sens rugandu-l pe V.Istvan sa initieze ca de obicei iesirile la aer. Urmareste anunturile din sectiunea Star Party Transilvania, echipeaza-te cu haine groase si pret de cateva ore hai sa privim inapoi in timp. Iti garantez ca vor parea 5 minute. 

Cer senin.
Catalin (tiz)  :D

Skyliner
06 Apr 2017 09:41


Va multumesc si cer senin