-----------------------------------
Mavriche Adrian
10 Oct 2007 10:42

Mavriche Adrian
Salut,
  Ma nunesc Mavriche Adrian si sunt din Mangalia,nascut in data 21.10.1968,sunt pasionat ca si voi de misterele universului si am sa va propun spre dezbatere o teorie a unificarii campurilor electromagnetic cu cel gravitational.

                                                       Cu stima,A.Mavriche

admin
10 Oct 2007 11:30


Bine ai venit Adrian!

Pentru dezbaterea mentionata, foloseste forumurile din categoria "Tehnic", de la adresa http://www.astronomy.ro/forum/index.php?c=8 .

Abel Cavași
10 Oct 2007 14:19


Salut, Adi! E&#537;ti binevenit între noi &#537;i sunt convins că î&#539;i va plăcea aici cel pu&#539;in a&#537;a cum îmi place mie :). Din câte am observat eu, membrii forumului nostru sunt oameni deschi&#537;i, pasiona&#539;i &#537;i foarte aten&#539;i la ceea ce spun. De aceea, oricât ar fi ei de aspri cu ideile tale, nu te lăsa descurajat, ci luptă pentru convingerile pe care le ai pentru că aici se pune mare pre&#539; pe adevăr. Iar dacă unii dintre ei vor aduce argumente solide, fii cinstit &#537;i bucură-te că ai învă&#539;at ceva de la ei. Apreciază-i fără nicio re&#539;inere pe cei care te-au ajutat să în&#539;elegi ceva &#537;i fii răbdător cu aceia pe care nu ai reu&#537;it să-i convingi prin cuvintele folosite de tine.

Încă o dată, mă bucur mult că e&#537;ti printre noi &#537;i abia a&#537;tept să dezbatem teoria interesantă pe care o propui privind unificarea gravita&#539;iei cu electromagnetismul!

raduM
10 Oct 2007 22:01


( :shock: 
În fine, unu' d'al meu ...)

Salut, Adi. Dacă vrei alte treburi decât cele discutate de noi, novicii de pe-aici în unificare, deschide un topic pe temă: să ne mai vorbim nițel. :wink: 

Bun venit  :D .