-----------------------------------
tudor
09 Mai 2017 10:42

A fost astrofest 2017
azi 9 mai am aflat si eu de acest fost eveniment din 6 mai
Ma mir ca nu s-a mediatizat din timp si aici pe forum;
http://stiintasitehnica.com/astrofest-2017-imagini-poze/

valy
09 Mai 2017 10:53


Pai acuma zici!? :)

Stanescu Octavian
09 Mai 2017 11:53


La mine pe FB au fost multe anunturi si poze de la Astrofest . doar ca ma plictiseste povestea cu Prunariu   marele erou  (sovietic ).  l-au dus rusii in cosmos  si inca e prezentata si folosita  ca o mare realizare astronautica romaneasca .  :lol:

valy
09 Mai 2017 17:17


Pai si pe Neil Armstrong l-au suit americanii pe o racheta si l-au dus pe Luna si inapoi :). Dar nu neaparat Prunariu era atractia ci colegii si instrumentele lor.
Eu n-am facebook.

dragos.n
09 Mai 2017 17:27


Probabil ca stilul ''prietenos'', ca sa nu zic mistocaresc si zeflemist al unor membri foarte activii a facut ca acest forum sa fie foarte ''iubit'' de multi. Multi care au fost membri activi (vreo cateva sute), dar nu mai intra pe forum. Iar unul stiu ca lucreaza la revista S&T, organizatoarea evenimentului.

Pacat. Mi-ar fi placut sa merg acolo.

Oricum, e bine ca suntem, unii din noi, foarte mari si tari. Il luam la misto pe Prunariu, ca vorba aceea, noi suntem mult peste el. E bine, e foarte bine, si in ritmul asta in curand o sa ajungem la exceptional. Exceptional de mici si de insignifianti.

tudor
09 Mai 2017 17:29


In schimb, eu nu am o simpatie pentru aerul de materialism stiintific al domnului Mironov... dar totusi imi pare rau ca nu am mers, ca atractia era exact ce a spus Valy.

valy
09 Mai 2017 17:33


...

dragos.n
09 Mai 2017 18:21


Oamenii se pot schimba, se pot adapta, pot invata lucruri noi, se pot desprinde de unele obiceiuri care nu le fac bine nici lor, nici altora. Niciodata nu e tarziu. Conteaza doar ca oamenii sa inteleaga ca nu sunt perfecti, ci doar perfectibili. Daca vor.

Erwin
10 Mai 2017 06:53


Îmi pare rău că nu am putut participa fiind invitat personal de domnul Cătălin Beldea, ca &#537;i în anii trecu&#539;i. Au fost însă al&#539;i colegi de-ai no&#537;tri &#537;i de pe forum &#537;i din astrocluburi. 

Forumurile sunt perimate, asta-i problema cu tehnologia, cine vrea să &#539;ină pasul folose&#537;te instrumentele mai noi &#537;i mult mai active, mai rapide &#537;i mai confortabil de utilizat. Dar sunt de acord că lehamitea unor fo&#537;ti membri vine de la calitatea scăzută a postărilor din ultima vreme.

valy
10 Mai 2017 12:21



Forumurile sunt perimate, asta-i problema cu tehnologia, cine vrea să &#539;ină pasul folose&#537;te instrumentele mai noi &#537;i mult mai active, mai rapide &#537;i mai confortabil de utilizat. Dar sunt de acord că lehamitea unor fo&#537;ti membri vine de la calitatea scăzută a postărilor din ultima vreme.Suna cam nasol ce zici tu.

Kirk Spock
10 Mai 2017 15:12


@Erwin
Forumurile au rostul lor. Si unele sunt foarte, foarte active, nu le mai fac aici reclama.
Poate nu sunt la curent cu toate noile instrumente, dar nu cred ca ele asigura un cadru mai organizat, mai prietenos, cu acces usor la orice subiect mai nou sau mai vechi, precum un forum.
Eu cred ca e vorba si de moda, de gusturi daca vrei, ca si in alte domenii. Asa sunt vremurile acum, fiecare vrea sa iasa cat mai in fata, sa il vada lumea. Sunt de acord ca intr-un forum nu prea se intampla asa.
P.S. Cred ca pe undeva au dreptate si colegii vizavi de Prunariu sau Mironov. Ei fac parte dintr-o zona controversata a istoriei, dar altii nu avem. Chiar, ce-o mai face Andrei Bacalu?

2SKY
11 Mai 2017 23:55


Nimeni nu isi mai aminteste cit a costat tara trimiterea la plimbare citeva zile , a lui prunariu mare astronaut ,  general locotenent dupa fapte eroice prin vid  . Omul potrivit la locul potrivit ?

Matrixul
12 Mai 2017 01:00


Sunt multe tari ce nu se pot lauda cu un om trimis in spatiu...
Asa, cu bune si rele ar trebui sa-l respectam.
Daca luam totul la puricat nu mai ramane nimic din NOI...

Erwin
12 Mai 2017 06:10


Dumitru Prunariu este un om extraordinar, nu numai pentru că a fost în spa&#539;iu. La fel &#537;i ceilal&#539;i din echipa de la &#536;tiin&#539;ă &#537;i Tehnică &#537;i mul&#539;i al&#539;i popularizatori de &#537;tiin&#539;ă care pe vremea comunistă ne-au ajutat să aflăm lucruri despre Univers care altfel s-ar fi putut să fie interzise de min&#539;ile înguste de la conducerea &#539;ării, lucru care s-a &#537;i încercat, de altfel.