-----------------------------------
Ucenicul Astronom
05 Iul 2017 22:38

SISTEMUL SOLAR
-----------------------------------
Bună seara!
A.U.A. în parteneriat cu Primăria Miecurea Ciuc &#537;i în colaborare cu firma inrainbows.ro a lansat în luna Mai expozitia Sistemul Solar.
Ideea nu este nouă, în vizitele pe care le-am făcut la planetariile &#537;i observatoarele astronomice din &#539;ară am întâlnit peste tot panouri informative despre planetele sistemului solar, mai mult sau mai pu&#539;in luminoase, mai mari sau mai mici dar toate zgârcite în informa&#539;ii. 
De accea, în primavară A.U.A. a depus spre finan&#539;are la Primăria M.ciuc proiectul Expozi&#539;ia Sistemul Solar &#537;i pe care a reu&#537;it să-l că&#537;tige. Suma spre decontare nu a fost mare dar pentru noi a fost suficient să realizăm 10 plan&#537;e informative despre Sistemul Solar (Soarele, Mercur, Venus, Pămînt, Marte, Jupiter, Saturn, Uranus, Neptun, Pluto)
Ce are nou aceste plan&#537;e fa&#539;ă de celelalte!
În primul rând sunt bogate în informa&#539;ii iar calitatea grafică nu lasă de dorit.
Pe aceste plan&#537;e MITOLOGIA &#537;i TEHNOLOGIA î&#537;i dau mâna, găsim pe fiecare plan&#537;etă încapsulat într-un cod QR mitologia planetei. 
&#536;i nu în ultimul rând sunt cele mai noi din &#539;ară, cred, iar informa&#539;iile sunt actuale.
Prin prezenta, vă lansez rugăminte, când ave&#539;i un pic de timp să le viziona&#539;i &#537;i să-mi semnala&#539;i erorile constatate.
Vă multumesc anticipat tuturor!
Plan&#537;ele le găsi&#539;i în calitate bună pe adresa https://inrainbows.ro/