-----------------------------------
renegatul
04 Oct 2017 13:37

Antares Speerwaler Oculare
-----------------------------------
Va salut, acuma un review scurt, poate nu i se iveste cuiva ochazia sa cumpere si nu stie de ele ceva.
Deci ocularul speeerwaler 17mm are barlov incirporat si pate fi prelungit cu inel atunc e 13mm eu le am de vre 5-6 an si sunt super multumit, de ele unghi de imagine 80 grade fullmulticoating  si grele rau, al doilea e zoom ul 8,5-12mm amandoua versiunea 2 , prima avea scrisul rosu, sunt notate ca UWA co 84 grad ,pe toata plaja deci si la 8,5 si la 12mm, imaginea in ele e superba, bulleye efect, nu poti cuprine toata imaginea decat fara guma aparatoare, le am testat de mult ori la itv in gedern cu naglerele, se apropie bine de tot de el, eu nu-mi pot permite ale,asa ca mi inchipui ca s bunebune, nu , in net sut foarte laudete, un inconvenient mare au insa, odata ca nu se mai fabrica , nu stiu daca antares mai exista, si distanta focala se afla foarte in tub, nich pe 8zoll f6 nich 6zoll f5 nu aveam focus fara sa scurtez tubul, deci atentie , refractoarele mele merg fara probleme.Acum pozele, se vad si inelele de adatare 17mm=13mm
8,5-12mm =5-8mm
Sper sa va placa :)