-----------------------------------
admin
06 Noi 2007 23:10

Concursul Europlanet 2007/2008
Va salut!

A participat cineva de pe forum la concursul Europlanet 2007?

http://www.europlanet-eu.org/index.php?option=com_content&task=view&id=84&Itemid=37

Institutul Astronomic al Academiei Romane, care este implicat in reteaua Europlanet, vrea sa selecteze:

 - cea mai frumoasă fotografie a unuia sau a mai multor obiecte din sistemul solar, luate in 2007 (pentru astronomii amatori);

- cel mai frumos omagiu artistic Sistemului Solar (opera originala, clip video, arte plastice, spaceart etc.).

Din pacate am aflat prea tarziu de acest concurs, altfel am fi mediatizat corespunzator evenimentul pe siteul si forumul nostru.

Daca sunt persoane care au participat la concurs, acestea sunt rugate sa ma contacteze pe PM, email sau in aceasta discutie.

Mercy!

Doru Dragan
07 Noi 2007 13:16


Eu am fost anuntat pe mail personal de d-na Stavinski despre concursul EuroPlanet. Din pacate mail-ul era destul de confuz si a trebuit sa caut eu pe net sa ma lamuresc despre ce si cum. Pana la urma am decis ca nu prea merita asa ca nu am participat nici eu si nici Tavi Stanescu.

raduM
07 Noi 2007 15:49


:cry: 
Habar n-aveam... Și e păcat, cu fotografiile pe care le faceți voi...

admin
07 Noi 2007 17:25


Pentru 2008, in cadrul EuroPlanet siteul nostru va putea participa cel putin in sectiunile dedicate:
 - astronomilor amatori (astro-fotografie)
 - artistilor (space-art) 

Daca se vor anunta persoane interesate pentru aceste sectiuni, atunci vom intra si in calendarul de evenimente al competitiei.

Deci cine se anunta inca de pe acum? Tavi, Doru, Florin, Calin, Robert, Hans...? Roman?

Am sa schimb numele acestui topic in "Concursul Europlanet 2007/2008".

Forever_Man
07 Noi 2007 20:03


As putea si eu sa particip la space-art. Dar inca nu spun sigur. Sa mai invat ceva grafica. Pana cand sunt inscrierile ?

admin
07 Noi 2007 21:34


Inscrierile sunt deocamdata formale. 
Cand o sa avem detalii concrete despre competitia de anul viitor le vom publica pe site.
Pana atunci, haideti sa vedem cine ar mai fi interesat sa participe.