-----------------------------------
Dbird
13 Feb 2018 23:01

Curatarea simpla a binoclurilor
"Curatarea simpla a binoclurilor

Va voi prezenta o posibilitate simpla de curatare a opticii binoclurilor care are un randament foarte bun dar in acelasi timp nu necesita demontarea prismelor deci reglajul de colimare nu mei este necesar....."

 [url=http://www114.zippyshare.com/v/H8Lt6nRN/file.html]Download - Curatarea simpla a binoclurilor

Herr_Alien
13 Feb 2018 23:40


Multam.

Mai jos un link direct catre fisierul PDF:

http://www114.zippyshare.com/d/H8Lt6nRN/31200/CuratareBinoclu.pdf

-- edited ---
Vad ca link-ul meu nu mai downloadeaza direct fisierul, ci duce catre aceiasi pagina :(.

Andi
14 Feb 2018 19:30


Nimic despre microclimatul unde se lucrează.
Nimic despre para de suflat.
Nimic despre reetan&#537;area binoclului.
...  

 :roll:


PS
nu mai zic nimic de o grămadă de gre&#537;eli gramaticale &#537;i de scris

Dbird
14 Feb 2018 21:57


Absolut adevărate observa&#539;iile.  Este un material dedicat celor cu experienta,  scris în grabă pentru ca era promis unui coleg.  Am scris strictul esen&#539;ial. &#536;tii cum se zice... Dacă &#537;tiam să scriu, ma făceam poet, nu inginer...  :D . Dacă ar fi trebuit sa scriu tot cap coada... Probabil scriam o carte. Încercati sa în&#539;elege&#539;i că totu&#537;i intr-o lipsa acuta de timp,  încerc să împărtă&#537;esc cu voi micile mele reu&#537;ite. Iadul este pavat  cu inten&#539;ii bune. 
Microclimat = o jumătate de masa extensibila... Căci pe cealaltă este calculatorul nevestei... Plasata în sufrageria unui bloc,  etaji unu orientare Nord perfect. 
Pompi&#539;ă de suflat= asa cum atii văzut in poza cu scule... Încă nu am apucat sa cumpăr.
Etansarea  binoclului = dacă un binoclu,  nu are etansare din fabrica, tot asa iese &#537;i din mâinile mele. Dacă este Etan&#537;at cu garnituri în regulă asa rămâne,  dacă este etansat cu mastic/kit de binoclu. (groaznica metoda.... De care îmi este sila... Mare generatoare de mizerie pentru optica la interven&#539;ii) doar acolo unde intervin desigilez &#537;i nu mai etansez căci nu am găsit încă solu&#539;ie coerenta pentru un mastik/kit pe care sa îl folosesc. 
Putina aten&#539;ie... poate suplini lipsa de dotări &#537;i scule specifice. 
&#536;i de ce nu,  voi pute&#539;i corecta,  corija,  adauga &#537;i imbunatati micul articol, transformându-l într-o lucrare completa.

Matrixul
23 Feb 2018 19:30


Multumim Dbird pentru toate sfaturile ! Cel mai mult iti trebuie curaj, apoi atentie si la sfarsit satisfactia cred ca e mare.

Dbird
03 Mar 2018 13:47


Versiunea 2 revizuită 

[url=http://www41.zippyshare.com/v/letgi6vG/file.html]Cură&#539;area Rapida a binoclurilor Ver. 2

Dbird
07 Mar 2020 20:35


Rugaminte:
Daca cineva mai are fisierul "Cură&#539;area Rapida a binoclurilor Ver. 2" il rog sa il reposteze. Eu nu il mai am si nu am apucat sa il pun pe drive la timp. Multumesc!

Dbird
10 Mar 2020 09:42


Versiunea1 a fost recuperata:
[url=https://drive.google.com/file/d/1xjBEczr7Ev93Oao3s34LqEn2F_wLVpf5/view?usp=sharing]CuratareaBinoclurilorV1

CAdi
10 Mar 2020 11:21


Multumim Dbird!

Dbird
10 Mar 2020 15:22


Mare noroc am avut ... am gasit si versiunea a doua ...
Nota: Aceasta versiune inlocuieste complet versiunea 1.

MariusP
10 Mar 2020 16:36


Era in Recycle Bin?     :mrgreen:

Andi
10 Mar 2020 18:07


A fost un test !? ;)
O să înghesui bi&#539;ii pe disc &#537;i o salvez &#537;i pe asta; pe prima nu o &#537;terg că am făcut multe adnotări pe ea.
Asta nouă are o pagină în plus. :)

Dbird
11 Mar 2020 00:11


Practic, ca un adevarat zeu al IT-ului, am formatat un disc pe care aveam mai multe chestii inclusiv fisierele de mai sus. Nu merita sa recuprez la vremea aia, ca uitasem de unele.chestii utile care erau acolo... :D  :D  :D  acum am gasit prima versiune Intr-o arhiva, si a doua versiune pe calculatorul de la servici lasata din greseala acolo  :D  :shock:  :shock:  :shock: