-----------------------------------
stradymarius
01 Dec 2007 11:31

Hello!
Pentru inceput cred ca sunt cel mai nou intrat in acest forum. Cat despre astronomie ... am deosebita placere sa spun ca am fost mereu pasionat de acest domeniu, care este unul extrem de vast. Inca de prin timpul gimnaziului ma gandeam la ce este dincolo de noi, de Pamant, de stele. Cred ca primul nume pe care l-am auzit referitor la astronomie a fost Johannes Kepler, dupa care au urmat: Isaac Newton, Edwin Hubble si nu in ultimul rand (un geniul al timpului prezent) STEPHEN HAWKING.
Citindu-i pe acestia si inca alte nume mari am ajuns sa imi placa astronomia, apoi astrofizica - dupa care am ajuns sa fac facultatea de fizica (in care m-am departat oarecum de astronomie si m-am apropiat de biofizica). Oricum, Astronomia a ramas, ramane si va fi mereu un domeniu pe care il voi citi si "cutreiera" cu placere.
P.S. Sper ca acest site sa lumineze asemenea unui quasar si sa atraga atentia a cat mai multe persoane interesate de acest domeniu, si care poate nu stiu de existenta sa.

HoO_Germany
06 Dec 2007 16:33


Bine venit pe foruum, Marius.

Astronomia ne pasioneaza pe toti aici, pe unul mai practic, pe altul mai theoretic. Si totusi sant destul legaturi intre aceste grupi.