-----------------------------------
saiph
05 Dec 2007 10:42

vand refractor 100 f/10
vand luneta 100/1000

obiectivul este un dublet acromat air-spaced, acoperit, facut pe comanda (impreuna cu celula) si testat la ProOptica, in primavara.

instrumentul si-a dovedit potentialul in observatiile facute, atat la planete, Luna si Soare, cat si la comete si obiecte deep-sky.

puteri disponibile: minim 25x, maxim 300x.  puterea pana la care am putut observa fara probleme a fost 260x la planete, si 95x la deep-sky.

dotarile / accesoriile incluse:  (OTA*)
 - tub PP diafragmat
 - parasolar
 - focuser 1.25" nivelul 2 de precizie (2 suruburi de fixare, joc foarte redus)
 - oglinda diagonala
 - amplificator Barlow 2X
 - filtru solar cu folie Baader ND5, in montura home-made
 - husa protectoare pt transport/depozitare
 - coliere + talpa de prindere pe montura
[-optional: CD cu documentatie si harti astronomice - gratis]

pretul pentru OTA* este 600 ron, iar pentru OTA* + trepied+montura ecuatoriala Astro3 motorizabila este 900 ron.


http://www12.asphost4free.com/astromikeweb100/index_j.htm

http://s120.photobucket.com/albums/o167/saiph_ro/instruments/?action=view&current=4in_f10_m31bkg-1.jpg


vreau sa o vand pentru ca doresc sa fac un upgrade, deci schimbul este exclus din start.  OTA nu il dau pe bucati. 
nu ratati aceasta ocazie!!

saiph
29 Dec 2007 19:37


pret nou pt OTA*:  550 ron

saiph
12 Ian 2008 16:46


anunt important:  

cine se hotaraste pana pe 1 Martie sa cumpere luneta de 100mm poate opta intre noul pret special de 500ron pt OTA* banii jos, sau 600ron platibili in doua rate (livrarea dupa a doua rata, evident).
trepiedul cu montura Astro3 este la 300ron negociabil.

oculare nu am de vanzare, dar oricum nu s-ar fi ridicat la nivelul celor ofertate pe aici  :) 

time's tickin'

Catalin Paduraru
12 Ian 2008 18:01


De ce livrarea se face dupa a doua rata? Care mai este beneficiul de a plati in doua rate? Normal platesti in rate (care este plata mai scumpa) tocmai pentru ca nu ai banii initial dar vrei sa benificiezi de produs. 
Numai bine!

saiph
12 Ian 2008 19:22


simplu.  isi rezerva deja produsul /-le.  mi se pare normal sa fie mai mare, fiind vorba de un serviciu, iar serviciile nu mai sunt de mult moca.  

numai bine!

alexconu
13 Ian 2008 18:36


Sarpe, gandeste-te ca daca ar da produsul dupa prima rata, ar trebui incheiat un contract intre Mihai si vanzator and so on. Ce te faci daca omul da o rata, ia telescopul si fuge in Mexic? :D

saiph
13 Ian 2008 20:49


:))
funny Alex, ca-ntotdeauna..

stai linistit, Sarpe, ca oricum nu ramane suma aia. totul e negociabil in "sfera" asta, asa ca, oricine doreste sa ocumpere, mai intai vine, testeaza luneta, isi spune pasul, si vedem cat facem scorul final si-n ce conditii. 
uite, si ca sa vezi ca am intentii din cele mai bune, daca vrei sa o cumperi, iti fac o reducere speciala de 25% din pretul ei (ala "cu rate" :P). 
apropo, nu percep dobanda, rata la dobanda, garantie si alte prostii.  doar nu ne complicam, ca nu suntem firme; buletinul e de-ajuns.  iar mie Mexicul nu-mi place. iarna prefer Austria :))  daca tot e sa plecam cu banii... (kidding)
nu dati navala, oferta era for Sarpe only  ;)

deci, cum ziceam, nu ratati ocazia.
cer senin!

HoO_Germany
13 Ian 2008 22:09


Nici eu nu as trimete luneta privat, dupa ce am primit numai prima plata. Asa ca este normal sa astepte omul bani si dupa asta sa trimeta luneta cumparatorului  :) 
Altfel ar fii cum spune Alex, ii dai luneta si poate fuge in Mexico  :lol:

saiph
04 Feb 2008 17:16


__vandut!__

ramane valabil anuntul pentru luneta 70/500, pentru cine mai doreste o luneta home-made, buna si ieftina   ;)

rog admin sa inchida acest topic.
multumesc!

cer senin!