-----------------------------------
toriqo
29 Aug 2018 14:39

Calea Lactee
Niste incercari de Perseide, pe langa Cheia.

radur
29 Aug 2018 17:08


Foarte frumoase, ceva cu pământ+calea lactee nu ai avut cum să faci?

toriqo
29 Aug 2018 17:20


multumesc. si ba da, am facut si cu pamantul dar sunt stack-uri si nu mi-au iesit prea reusite.

Stille
29 Aug 2018 18:20


Mama ce misto e aia cu Andromeda deasupra muntilor. Erati putin dupa cabana Muntele Rosu, spre Silva,nu?

Sau aia cu Saturn si cufarul de bijuterii din Sagittarius :D

toriqo
29 Aug 2018 18:22


Chiar la Silva eram cazati. Cabanutele sunt la vreo 200m mai departe, pe dreapta in pozele cu drumul.

valy
29 Aug 2018 22:04


Cerul de la Cheia mi-a ramas intiparit odata cand batea vantul si lua cortul asa ca am dormit afara, pe un cer sticla, si acum parca vad ceva similar primei poze :).

Stille
30 Aug 2018 08:32


Si se stinsese becul ala mare care ilumineaza cabanutele, sau pur si simplu era dupa copaci? Cerul de la Cheia e, intr-adevar, foarte frumos, si zona e usor accesibila, dar aveam anumite dubii in a propune Silva pt ture la stele din cauza iluminarii din zona cabanei. Bine, eram si rupta de oboseala in seara in care am dormit acolo, deci n-am stat foarte mult sa vad unde bate :))

Valy, tu ai stat cu cortul in creasta sau in poienita aia la 15 minute de Silva, pe drumul spre cabana Ciucas?

toriqo
30 Aug 2018 09:11


am vorbit cu ambele cabane si am stins toate becurile, am facut bezna. dar chiar si cu becurile aprinse, tot se vede minunat calea lactee si daca nu-ti bat direct in tub, nu deranjeaza prea tare nici la astrofoto

valy
30 Aug 2018 09:12



Valy, tu ai stat cu cortul in creasta sau in poienita aia la 15 minute de Silva, pe drumul spre cabana Ciucas?
Pe vremuri erau poienitele dinainte de Cheia, era una mare pe dreapta cum vii de la Maneciu, dar asta inainte de '89, cand erau "la liber".

PS: s-au copt afinele?

Stille
30 Aug 2018 10:11


Nu stiu, eu am fost acolo in mai  :lol: 

E bine de stiut faza cu becurile, multumesc!