-----------------------------------
dreammer54
21 Noi 2018 20:24

Barabumbozaur :D
Teava de aluminiu 20x20 mm.
Lungimea bratelor lungi/orizontale, inclusiv a tevii de contragreutate: 650-700 mm.
Lungimea bratelor scurte/verticale: 150 mm.
Saibe din capac de doza electrica de plastic.
Azimut: 2 cd-uri cu fetele inscriptionabile una peste alta.
Trepiedul, doar de proba, avand picioarele prea scurte. Nu-i nimic, carje se gasesc si au un pret acceptabil, chiar si cele noi.
Nu e chiar terminata, mai e un pic pana departe, dar cerul vad ca ma asteapta :(

Sursa de inspiratie (sau de unde am copiat...): http://members.ziggo.nl/jhm.vangastel/Astronomy/binocs/binocs.htm

Andi
22 Noi 2018 08:55


Bune contragreutati!
Pare ca si pisica pune labele (ghearele) la treaba.   ;)

dreammer54
22 Noi 2018 09:56


O sa ajung intr-un oras cu mai de toate si o sa-mi iau vreo 2-3 discuri de gantere/haltere.
Acum, e bine ca le am si pe alea, macar de proba, cu toate ca stau bine fixate. Flexarile nu vin de acolo, ci de la teava de cw, care e lunga.
Cand vrei sa faci poze unei pisici, de multe ori nu sta nici de-al dracu'!
Cand insa nu vrei matza in poza...te trezesti ca a aparut si fantoma!
E usor sa convingi o pisica sa faca ce vrea ea :).

O sa pun niste poze din care sa se inteleaga ceva mai mult dupa ce o sa treaca de proba practica, dar mai e destul pana atunci.

Mircea Pteancu
22 Noi 2018 21:37


Sa stii ca nu merge asa...
Astept cu interes rezultatul final dar vreau musai si poze din care sa ma conving ca pisica nu a patit nimic. :P 
Se vede pe ea cat este de stresata, de mai bine de un an  tot suieri si scartai cu tot felul de scule de nu mai poate saracuta sa-si faca cele  20 de ore zilnice de somnut. :twisted: 

Spor la treaba ... dar vezi, fii ''cateful'' , Mircea