-----------------------------------
Bob CROW
27 Ian 2019 21:27

Membru nou inregistrat
Inca din copilarie m-a fascinat astronomia. Sunt nascut in 1960 deci ma apropiu de pensionare si voi avea un pic de timp liber pentru hobyuri (astronomie si colectia de catele telefonice pe care o posed).
 
Recent mi-am cumparat de la Telescopexpert unTelescop Newton SkyWatcher 150/780 AZ GoTo StarDiscovery.
 
Vreau sa fac parte dintr-un grup de amatori mult mai profesionisti decat mine, pentru a obtine informatii, a cere sfaturi, a coresponda, etc...

valy
27 Ian 2019 21:34


Bine ai venit!

Aici gasesti cei mai profesionisti astronomi amatori :)

2SKY
28 Ian 2019 00:40


Bine ai venit! Ai dotare nu gluma , cartelele telefonice sint frumoase dar inutile , aruncale ca iti ocupa timp si spatiu . Eu colectionam pozitia astrelor din sist solar saptaminal , si ani de zile am zis ca fac o baza de date , sa vad cum evolueaza .. le-am aruncat pina la urma si cred ca nu aveau nici-o precizie . 
Bafta .

tudor
28 Ian 2019 10:21


Bine ai venit!
Pai timp, rabdare si senin mai trebuie, ca instrumentul e foarte bun pentru observatii astrononomice!

Matrixul
28 Ian 2019 15:54


Bine ai venit !

Erwin
29 Ian 2019 12:57


Bine ai venit! 
Orice hobby dacă îți oferă relaxare și liniște interioară după o zi agitată la job este benefic, fie că ești colecționar, fie că e altceva. 
Spor la studiat și cer senin!

comalion
29 Ian 2019 15:20


Bine ai venit !