-----------------------------------
2SKY
18 Mai 2019 03:11

Cum gasesc programele astro instalate pe telefon Android
Am o gramada de programe astro ~vechi dar faine pe telefon si acestea nu mai apar pe google play , sau multe sint cu plata . Vreau sa le scot pe desktop si sa le copiez pe noul telefon , dar nu le gasesc pe telefonul vechi conectat la desktop prin USB . Cel vechi e Lenovo A328 , programele sint functionale si vizibile la aplicatii si sint pe telefon nu pe card . Ce metode ar fi de copiere , sau unde sa le caut macar . Asta apare prin USB pe desktop .

valy
18 Mai 2019 10:56


Esti sigur ca merg copiate asa pur si simplu? Cat costa sa le cumperi?

2SKY
18 Mai 2019 17:08


Am mai transferat softuri astro de pe desktop pe telefon , si invers de pe card , daca le vad pe desktop .. Vad ca sint ceva softuri care scaneaza telefonul si  afiseaza ce vrei ..soft , muzica , filme ..etc dar nu sint free . Nu e vorba doar de cost , problema este ca multe nu mai sint disponibile . Mai caut .

2SKY
01 Iun 2019 12:36


Am rezolvat in 2min ,  recomand ! Se evita desktopul si transferul este direct intre telefoane . Merge  orice , Aplicatii , muzica ,  orice fisiere  . Se instaleaza de pe Google play  , CLONEit pe ambele telefoane , unul va fi destinatar celalalt expeditor , selectezi ce vrei sa transferi , pentru aplicatii la final apare o lista cu toate softurile , si instalezi ce vrei pe noul telefon (destinatar).

Matrixul
01 Iun 2019 16:31


Multumim pentru aplicatie, foarte utila !