-----------------------------------
ATLAS
01 Feb 2020 14:02

Prezentare si salutari
Nu sunt nou in acest forum astronomic, insa ne mai activand de peste doi ani din cauza unui program profesional extrem de incarcat, am uitat numele meu de utilizator si parola si nu am reusit sa le recuperez. 
   Practic astronomia de 8 ani de zile si am detinut in total 4 instrumente (3 sunt inca in posesia mea - un          SC6 ACF, un SC8 si o luneta apo de 90 mm). Pentru moment fac doar observatii vizuale (cat de des pot, la munte), insa tentatia de a intra pe terenul observatiilor asistate de computer si a astrofotografiei este mare. 
    Cu salutari cordiale
    Atlas (Florin Turcanu)

2SKY
01 Feb 2020 18:46


Salut si bine ai venit . Daca ai uitat numele , parola , poate sti anul inscrierii , se poate cauta .. sau ce te interesa MAI MULT (ce  subiecte te interesau ) . E posibil sa fi avut  putine postari si astfel sa uiti cam tot . Sau poate ai prietenii cu care faceai  observatii si isi amintesc ei , ... la asa dotare e greu sa treci neobservat .Bafta

ATLAS
01 Feb 2020 23:40

Multumesc
Multumesc 2SKY ! Pot spune ca am achizitionat foarte recent luneta apo de cāmp larg tocmai pentru a putea extine domeniul observatiei vizuale cu ajutorul unei camere si a unui laptop. Sunt recunoscator pentru orice sfat in aceasta privinta.