-----------------------------------
gma222
14 Mai 2020 23:43

Salutari
Numele meu este Bordianu Gabriel locuiesc in  Bucuresti si am jumatate de secol .
Am ajuns pe acest forum datorita pasiunii pentru pescuitul sportiv. :).Fiecare partida de pescuit 2 ,3 nopti stele multe, cer negru.... Si uite asa, de 2 ani in afara de lansete plimb dupa mine si un newton de 70mm no name, prin care am reusit sa vad live lucruri pe care altfel le vedeam doar in poze.
M-a prins microbul observatiilor astronomice si  doresc sa fac un upgrade serios in ceea ce priveste telescopul  asa   ca, veti mai auzi de mine la  sectiunea "Achizitie instrumente",unde am  sa rog pe cei mai experimentati  sa  ma ajute cu ceva sfaturi.

tudor
15 Mai 2020 00:07


Bine ai venit! Inseamna ca o sa ai parte de ceruri foarte bune pe langa balti si o sa te cam lasi de pescuit :)

Matrixul
15 Mai 2020 11:42


Bine ai venit ! Sa ai parte de nopti senine, linistite cu ochii in instrumentul pe care ti-l doresti !

Erwin
15 Mai 2020 22:35


Bine ai venit. 

Cred că poți face liniștit și observații în timp ce aștepți să tragă peștele. Posibil să ai satisfacție mai mare când ajungi acasă cu tolba plină, nu de pești ci de obiecte celeste observate! 

Cer senin și fir întins! :)

jimao22
18 Mai 2020 21:57


Asta imi aduce aminte ca cel mai frumos cer vazut de mine vreodata in Romania a fost in Delta Dunarii, in vara lui 2015. Iti intrau stelele in ochi de te intepau...

gma222
20 Mai 2020 19:24


Va multumesc pentru intampinare si va doresc multe nopti cu cer senin.

2SKY
20 Mai 2020 20:31


Ai nevoie de un binoclu bun + trepied , montura si un telescop ideal , ar fi cu GO TO care sa mearga unde vrei si sa tina in ocular obiectul ...daca sint mai multe persoane pot urmari fiecare , fara efortul  de a reajusta tot timpul cimpul ,  si cerul negru merita investitia , din 3 nopti 1 sint sanse mari sa fie senin .