-----------------------------------
Tavi B
07 Iul 2020 17:52

vand diverse adaptoare
In urma renuntarii la mai multe proiecte vand diverse adaptoare:
-HAMA patp APE Tele photo lens adapter made in japan M42-la ocular undeva intre 8 si 10 mm estimativ inclus  si prisma astfel incat imaginea se vede dreapta nu rasturnata foarte bun pentru a testa obiective tele pe montura M42- 70 lei
-microfocuser T2/M42x0,75-1,25 cu inel de compresie cu surub micrometric dublu helicoidal foarte bun pentru reglajul fin la mariri ridicate , se poate transforma orice focuser cu pas normal in unul cu pas fin sau de ce nu pentru alte proiecte testarea diverselor teleobiective-170 lei
-adaptor T2/M42x0,75-1,25 cu inel de compresie-70 lei
La aceste preturi se adauga expedierea cu cu posta romana.

Cata2
07 Iul 2020 18:57

Salut
Dacă mai este valabil microfocuserul îl vreau eu.

Tavi B
07 Iul 2020 20:11

Adaptoare
Am mai gasit 2 microfocusere ce stiam ca le am dar nu le mai gaseam :
- microfocuser  identic cu cel din poza de susT2/M42x0,75-1,25 cu inel de compresie cu surub micrometric dublu helicoidal foarte bun pentru reglajul fin la mariri ridicate , se poate transforma orice focuser cu pas normal in unul cu pas fin sau de ce nu pentru alte proiecte testarea diverselor teleobiective- 170 lei
-microfocuser M36x1 filet exterior-1,25 cu inel de compresie cu surub micrometric dublu helicoidal foarte bun pentru reglajul fin la mariri ridicate , se poate transforma orice focuser cu pas normal in unul cu pas fin 150 lei

AndyK
16 Iul 2020 12:46


Buna ziua !
Ma intereseaza "HAMA patp APE Tele photo lens adapter made in japan M42" daca mai este valabil.
La ce calitate optica pot astepta ? Am niste teleobiective M42 care vreau sa le "transform" in lunete terestre.

Multumesc !

Tavi B
16 Iul 2020 12:49

adaptoare
Au  mai ramas la vanzare :
- microfocuser identic cu cel din poza de susT2/M42x0,75-1,25 cu inel de compresie cu surub micrometric dublu helicoidal foarte bun pentru reglajul fin la mariri ridicate , se poate transforma orice focuser cu pas normal in unul cu pas fin sau de ce nu pentru alte proiecte testarea diverselor teleobiective- 170 lei
-microfocuser M36x1 filet exterior-1,25 cu inel de compresie cu surub micrometric dublu helicoidal foarte bun pentru reglajul fin la mariri ridicate , se poate transforma orice focuser cu pas normal in unul cu pas fin 150 lei