-----------------------------------
Christina_de_Tupi
10 Iul 2020 15:45

Salutari din Bucuresti!
Ma fascineaza astronomia de cand eram copil, dar pana acum nu am avut cum sa sustin financiar un hobby in directia asta. De curand, insa, mi-am luat inima in dinti si am decis să aprofundez subiectul. Sunt super la început, abia caut sa cumpar primul telescop, carti si atlase si sa invat cat de mult imi permite timpul. 

Mi se pare foarte tare ce faceti pe forum si ma bucur ca exista o comunitatea frumoasa in Romania.

MariusP
10 Iul 2020 16:01


Bine-ai venit!

Spor la invatat si succes la achizitionat primul telescop.

O rugaminte: din cauza ca forumul nu permite literele cu semne diacritice (ăâî&#537;&#539;) in anumite campuri, incearca sa scrii fara diacritice in "Subiect" si in campurile din profil.
De asta la topicul deschis nu ai nimic la "Subiect". Editeaza-ti prima postare si rescrie subiectul fara diacritice. Am editat eu si am scris "Cristina" pentru a putea fi accesat topicul...  :roll:

Erwin
10 Iul 2020 21:38


Bine ai venit!
Vei găsi aici materiale foarte bune &#537;i relativ bine structurate pentru începători. Studiază cât mai bine &#537;i întreabă ce nu în&#539;elegi, sunt multe no&#539;iuni de asimilat. Te vom ajuta cum putem mai bine să alegi un prim telescop în cuno&#537;tin&#539;ă de cauză &#537;i să evi&#539;i pe cât posibil cheltuieli inutile cu un telescop "pentru începători" care se poate dovedi dezamăgitor.