-----------------------------------
Dacoart
23 Iul 2020 11:41

Dan
Bună ziua.
Mă numesc Dan, dar internau&#539;ii mă vor recunoa&#537;te după numele Dacoart :) Sunt din Tecuci &#537;i m-am înscris pe acest forum pentru a culege unele informa&#539;ii. Înainte de activarea contului am fost rugat de către echipa de moderatori (pe care îi salut pe această cale) să spun cîteva cuvinte despre astronomie, urmînd ca activarea contului să se facă (sau nu) după analizarea răspunsului.

Iată ce le-am scris:

&#8222;Bună ziua. Nu mă a&#537;teptam la asta, mă simt ca la examen (adică, de obicei, nepregătit).

Nu pot să spun că sînt foarte pasionat de astronomie, momentan sînt la faza în care doresc să-mi cumpăr un binoclu &#537;i vroiam să întreb cîte ceva pe unele forumuri dedicate.

Pot totu&#537;i să vă promit că nu sînt un troll, nu inten&#539;ionez să fac spam pe forumul dumneavoastră, am 42 de ani (deci am trecut de fazele respective) &#537;i cine &#537;tie, poate mai cî&#537;tiga&#539;i un pasionat.

P.S.  Îmi place să mă uit la lună :)&#8221;

Acestea fiind spuse, mă bucur să mă aflu aici &#537;i să cunosc oameni noi    :roll:

MariusP
23 Iul 2020 12:14


Bine ai venit!

Nu trebuie sa fii neaparat foarte pasionat de astronomie ca sa activezi pe forumul nostru.  :wink: 
Dace esti interesat de un binoclu, ai categorii de discutii care te vor ajuta: "", "".

Un sfat pentru scrierea mesajelor: incearca sa nu mai folosesti diacritice in campul "Subiect" sau in campurile din Profil, forumul nu le interpreteaza corect si lasa campul gol dupa postare. In corpul mesajului poti scrie cu "&#537;&#539;ăîâ", dar daca vei folosi butonul "Previzualizeaza" vei avea surpriza ca se pierde continutul.
Ti-am scris eu acum la subiect pentru ca nu aveai nimic, iar daca vrei sa-l modifici intra pe editare (cu butonul ).

Dacoart
23 Iul 2020 12:22


Salut Marius, mul&#539;umesc pentru ajutor. Chiar am pă&#539;it chestia cu previzualizare &#537;i era totul gol, bine că am în&#539;eles acum de unde pleacă problema :)