-----------------------------------
Niky360
08 Iul 2021 02:43

Vand Tub Optic 200/800 - EQ4 (motorizat)
Buna dimineata, 

dupa cum scrie si in titlu, vand tub optic 200/800 (achizitionat acum 2 luni de aici, de pe forum) impreuna cu montura EQ4 ce deja o aveam de 1 an, luata tot de aici de pe forum, cu motor pe axa RA cumparat de mine de nou. 

Fiind luate de pe forum le-am luat la un pret foarte bun asa ca tot pachetul il dau tot cu un pret decent si anume 1300 lei, doar motorul la pret sh e in jur de 250lei, faceti dvs. calculul cat de ieftin dau tubul si montura daca nu ar fi motorul. (motorul nou este in jur de 450). 
Vand asamblul si separat, discutam in privat in legatura cu acest lucru.

Prefer predare personala in Bucuresti si imprejurimi sau daca nu stati in Bucuresti atunci pot veni eu in una din locatiile: Pitesti, Sinaia, Constanta sau localitati aflate pe traseu aproximativ comun cu orasele enumerate si discutam pretul final atunci.

Motivul vanzarii: nu mi-am permis inca sa cumpar o montura suficient de solida sa folosesc tubul optic pt astrofoto asa ca nu vreau sa mai tin banii blocati, in schimb am vazut ca pe EQ-4 sta chiar bine pt vizual (dar ar mai fi nevoie de o contragreutate, acum tot asamblul este putin dezechilibrat, tubul fiind mai greu ca contrageutatea) asa ca pun si montura impreuna cu tubul la vanzare.

Tubul vine impreuna cu o luneta cautatoare de slaba calitate 6x30, suportul acesteia fiind prins doar intr-un surub, dar nu m-a deranjat acest lucru, inelele de prindere si capac de protectie.
Montura EQ-4 are luneta polara, iar eu am folosit montura cu succes pentru astrofoto in combinatie cu un DSLR si obiectivele lui. Asa ca se poate face astrofoto lejer cu aceasta montura, mai ales ca se poate alinia polar destul de precis.

Niky360
11 Iul 2021 20:23


UP

Daca doriti ceva mai mic, gasiti aici https://www.astronomy.ro/forum/viewtopic.php?p=207290#207290

Niky360
16 Iul 2021 01:11


Tubul optic este rezervat.

Ramane la vanzare montura EQ-4 impreuna cu motorul de urmarire RA.

Niky360
19 Iul 2021 20:53


Tubul optic a fost vândut.

Ramane la vanzare Montura EQ-4 împreună cu motorul de urmarire pe axa RA la pretul de 800 lei.

Le vand separat asa:
Montura EQ-4 : 650 lei
Motor RA: 250 lei.

Niky360
29 Iul 2021 18:45


UP

Niky360
01 Oct 2021 10:42


In continuare montura eq-4 este disponibila, la fel si motorul de urmarire. 

Pret pentru cateva zile: 700 lei montura + motor. 

Montura are o mica problema pe axa de declinatie si anume se misca greu cand este pe "liber", dar cu "ambreiajul" strans si miscata din rotita de miscare fina nu are nici o problema. Pot trimite un video celui ce este interesat ca sa vada exact despre ce este vorba.

Niky360
05 Oct 2021 23:41


Up

Erwin
06 Oct 2021 07:44


Niky, dacă o aduci la mine poate îi dăm de capăt.

Niky360
10 Oct 2021 00:17


Tavi, daca reusesc sa imi fac timp, te sun si stabilim cand sa trec pe la tine, multumesc.

Pana atunci ramane disponibila.
Up

Niky360
04 Dec 2021 19:08


Montura este disponibila în continuare la set cu motorul RA.
Pre&#539; pentru luna cadourilor 500 lei setul.