-----------------------------------
QUETZALCOATL
20 Apr 2008 01:16

De unde se pot cumpara binoclurile rusesti?
am despartit aceasta discutie din topicul referitor la Pentax intrucat nu mai avea legatura cu tema initiala.
mod z

IN ALTA ORDINE DE IDEI DACA STIE CINEVA DE UNDE SA IAU CEVA BINOCLURI DE ASTEA RUSESTI ORICE SUGESTIE E BINEVENITA .
          AM MAI INTREBAT SI PE ALT TOPIC ACU CATAVA VREME DAR ......NIMENI NIMIC.....
          SA INTELEG CA SUNT DE NEGASIT IN ROMANIA SI CA TREBUIE SA TRAG O FUGA PANA LA MOSCOVA? :!: 
          SPER TOTU CA NU .
           BAFTA LA TOATA LUMEA.

KLK
20 Apr 2008 08:48


Poate ai un prieten care cunoaste un student basarabean, poate ca la ei se gasesc astfel de binocluri mai usor, tot se duc de Pasti acasa si-ti aduce cand vine. E doar o sugestie, poate e buna.

zoth
20 Apr 2008 12:43


In functie de modelul pe care il doriti, binocluri militare rusesti se mai pot procura din urmatoarele surse:
1. daca va uitati cu atentie veti gasi pe situl lui Robert doua modele "Kronos BP 26x70" si "Kronos BPC 20x60" botezate binocluri Hoo nu stiu din ce considerente.
http://www.astroshop.ro/prd204_Binocluri_Binoclu-26x70-HoO.php
http://www.astroshop.ro/prd203_Binocluri_Binoclu-20x60-HoO.php
persoana de contact este insusi Robert iar modul de plata la intelegere.

In europa se mai pot gasi la:
2. http://www.shop.zenitoptics.com/catalog/default.php?cPath=43_27&osCsid=34a1669d24db8874356c88df8d6d94ec
persoana de contact este Anatoly Levitsky iar modul de plata prin transfer bancar.
3. http://www.hupra.com/Binoculars_EN.htm
persoana de contact este Viktor Dereviago iar modul de plata prin transfer bancar.

In state mai aveti doua posibilitati:
4. http://www.rugift.com/photocameras/binoculars.htm
persoana de contact este Natali Zhuikova iar la plata se accepta si transfer Western Union sau alte modalitati.
5. http://www.kremlinoptics.com/catalog/field_binoculars.html
persoana de contact este Tatyana Minkina si plata tot prin transfer Western Union.

Serban
20 Apr 2008 13:55


oare daca dau comanda la GunTec pentru un Baigish, in ce hal ajunge in tara, si in ce hal il trateaza curierii locali?

QUETZALCOATL
24 Apr 2008 14:12


oare daca dau comanda la GunTec pentru un Baigish, in ce hal ajunge in tara, si in ce hal il trateaza curierii locali?
 O SA TE POT LAMURI EU PESTE VREO SAPTAMANA . SPER SA NU II TREBUIASCA MAI MULT SA AJUNGA :D . 
 IN ALTA ORDINE DE IDEI CE ZICETI DE ASA CEVA http://www.comenzi.ro/product_info.php?products_id=1588 .
 CAM CUM SE VEDE PRIN EL SI CAM CE SE VEDE PRIN EL .
 NU MA ASTEPT SA FIE CEVA PROFESIONAL DAR NICI NU TREBUIE SA FIE ASA CEVA PT. CA O SA FIE CADOU PT. UN ADOLESCENT, DAR MACAR TERESTRU AS VREA SA SA VADA BINE.
BAFTA LA TOTI

Forever_Man
24 Apr 2008 14:39


Interesant.  :D Chiar ma intrebam daca exista lunete ca in filmele cu pirati.

QUETZALCOATL
24 Apr 2008 15:32


SI MIE MI SE PARE INTERESANTA IDEEA SI CRED CA RESPECTIVA PERSOANA CHIAR VA FI INCANTATA DE LUNETA ASTA .
         TOTUSI AS VREA NISTE PARERI SAU NISTE SUGESTII DACA STIE CINEVA DESPRE ALTE FIRME CARE MAI FAC LUNETE DE ASTEA CA EU NU AM MAI GASIT NIMIC ASEMANATOR  :? .

Seb
24 Apr 2008 16:07


O sugestie ar fi sa nu mai scrii cu majuscule.

O alta sugestie: sa renunti la ocheanul ala si sa cumperi drept cadou un binoclu 7x35 sau 8x40.

Doru Dragan
24 Apr 2008 19:21


Subscriu :)

Serban
30 Apr 2008 18:16


ce inseamna night active optic la binoclul acesta? http://www.shop.zenitoptics.com/catalog/product_info.php?cPath=43_27&products_id=80&osCsid=34a1669d24db8874356c88df8d6d94ec

si nu se mai fac de 15x50 sau 10x50, in orice caz de 50?

QUETZALCOATL
30 Apr 2008 23:29



si nu se mai fac de 15x50 sau 10x50, in orice caz de 50?
 Poate momentan nu mai au pe stoc pt. ca saptamana trecuta cand am comandat eu un 15x50 era si mi-au trimis mail cum ca au facut livrarea .
 Ar trebui sa soseasca saptamana viitoare .
 O sa te tin la curent si cu starea in care a ajuns la mine .
 BAFTA

QUETZALCOATL
30 Apr 2008 23:40


O sugestie ar fi sa nu mai scrii cu majuscule.
 
O alta sugestie: sa renunti la ocheanul ala si sa cumperi drept cadou un binoclu 7x35 sau 8x40.
  Desi nu inteleg faza cu majusculele ma conformez.
  La intrebarea legata de ocheanul ala, avand in vedere ca sunt incepator in chestii de astea legate de instrumente optice,  ma asteptam eventual  la un raspuns de genul renunta la ochean si ia un binoclu pt. ca ........(cateva  argumente) nu renunta la ochean pt. ca asa zic eu cum se subantelege .
  Bafta la toata lumea inca o data si petrecere faina de 1 mai .

Mircea Pteancu
06 Mai 2008 22:20


Luneta terestra din linkul dat de tine este frumusica dar are o marire, la 25x , prea mare pentru un instrument de mana.De la 10x in sus tremurul imaginii este tot mai pronuntat.La unul ca mine din cauza varstei,la un adolescent ,pandind fata din vecini ,din cauza emotiei...Mircea

Serban
15 Mai 2008 00:50


@QUETZALCOATL: a venit binoclul? cum e?

QUETZALCOATL
19 Mai 2008 16:20


@QUETZALCOATL: a venit binoclul? cum e?
 Sorry ca raspund mai greu dar nu am mai intrat pe forum de la ultimul mesaj.De venit a venit desi cu mare interziere (trimis in 
29.04. sosit in 21.05). Timp nu prea am avut de el sa vad cum se prezinta dar si daca era colimat bine acum nu mai e pt ca sotia mea cand l-a ridicat de la posta a umblat la toate butoanele si rotitele :shock: .Momentan atat pot sa-ti spun ca e intact si nu prezinta urme de lovituri. Sper sa revin cat mai repede cu detalii mai amanuntite .
O ZI BUNA LA TOATA LUMEA.

stelian_tan
18 Feb 2009 16:30

de unde se mai pot cumpara binocluri rusesti
Pt. cei care isi doresc neaparat un binoclu rusesc gasesc de cuparat la Cernauti, in bazar. Am vazut saptamana trecuta cateva modele, Baigish si Yucon (sper sa scriu corect) intr-un "magazin" specializat. Ce-i drept aveau mult mai multe modele de lunete pt. vanatoare si spottingscope-uri. Era disponibil un singur Baigish cu dimensiuni de luat in seama, 15x50, in rest mai multe de dimensiuni mici. Yucon, facute in Bielorusia, daca am inteles eu bine (ca mai mult prin semne am discutat :) ) avea 2 modele, cu coating verde, dar cu marire mult mai mare, 20x parca, tot pe 50. 
M-am "jucat" putin cu Baigish-ul, nu e deloc atat de greu pe cat se spune, si la cateva teste in fuga (cat ma pricep si eu dupa indicatiile de pe site) parea foarte in regula. Coating-ul nu era foarte evident...poate nu am fost eu atent. Iar la pret cerea 120 de $. Poate negocia, nu am incercat ca oricum nu il cumparam. Avand in vedere cresterea de curs, e in jur de 4 milioane. Yucon tot 120$, dar impresia la prima vedere a fost mai proasta, fiind acoperit de un plastic de camuflaj nu tocmai aratos. Fata de Baigish parea si mai slab mecanismul de prindere.  
Cine e interesat sa cumpere si ajunge la Cernauti nu trebuie sa stie ucraineana, romanii care vand in bazar sunt foarte binevoitori si te ajuta. 
In Piatra Neamt, unde stau, moldovenii nu prea par foarte interesati sa aduca, motivand ca nu prea intreaba lumea. Desi la comanda ferma...

Si daca tot ajungeti la Cernauti, pt binoclu sau altceva, nu ratati orasul! Merita vizitat. Mai ales fetele  :shock:

CATA_==
18 Feb 2009 17:14


IN bazar in Ploiesti vin de foarte mult timp rusi, basarabeni am discutat cu unul dintre ei despre un Kronos 26x70 daca nu gresesc si a zis ca poate sa imi aduca cam ce vreau dintre binoclurile rusesti ...El da un tur prin targurile de peste Prut gaseste ma suna sa vada daca imi convine pretul si m-il aduce cred ca in maxim 2 saptamani