-----------------------------------
Marco
29 Ian 2022 17:26

Telescop Solar OTA
Salutare , de vanzare un tub OTA de la DaystarFilters USA original , il vand deoarece nu am timp de facut observatii prin el ,si lucrez la alt proiect de radioastronomie dupa cum am specificat si in primul meu anunt cu tubul ota schmidt , tubul daystar solar filters se afla intr-o stare excelenta de functionare ,ireprosabil mai bine zis ,desigur pentru mai multe detalii pm va rog si va trimit si filmulet cu lentila cu tot ce va intereseaza , desigur mentionez ca imaginile le voi face crop deoarece postez de pe telefon si trebuie sa fie undeva la dimensiunea fisierului de 1 mb asa imi apare mie deoarece sunt pe telefon si dimensiunile mele sunt undeva la 5 mb  ,rog adminii sa fie atenti la aceste detalii ,si multumesc frumos pentru intelegere. Pret 900&#8364;  ,tubul l-am achizitionat la pretul de 1200&#8364; tin sa mentionez si l-am folosit de vreo 5x maxim de aceea il vand la acest pret . Telescopul este Dublet Refractor cu Double Stack filtru solar !!

Marco
17 Feb 2022 16:06

daystar filter
update pret 850 Euro pret final

Badea Dragos
18 Feb 2022 12:58


Salut!
Poti sa dai mai multe detalii te rog?

Multumesc

Marco
02 Mar 2022 13:28

daystar filter
Pret final ultima actualizare 800 Euro  cine doreste , garantez pentru acest telescop este extrem de bun si sunt foarte multumit de el , imi pare foarte rau sa il dau deoarece eu nu il mai folosesc  si eu  am trecut deja pe RadioAstronomie si raman cu asta doar , am deja 3 radiotelescoape mari .

Marco
06 Apr 2022 14:15


Update pret 780 Euro !!

jimao22
11 Apr 2022 23:43


Da un link cu produsul tau de la producator/vanzator, sa vedem mai exact despre ce este vorba. Asta daca nu e cu suparare.

Marco
12 Apr 2022 12:57

Sal desigur
https://daystarfilters.com/Scout/60ScoutDS.shtml

Marco
15 Mai 2022 11:14


Update pret 700 euro pret final !! verificare fara probleme tot garantat 100 %