-----------------------------------
dragos.n
02 Iun 2022 23:28

Maksutov 102/1300
Vand  telescop SkyWatcher Maksutov 102/1300, cu accesoriile sale, adica un ocular 20mm, un ocular de 10mm, oglinda diagonala 1,25'', si cautator cu punct rosu. Telescopul este in stare foarte buna optic, iar estetic are o urma pe tub, si evident, urme pe sina Vixen. Spre surprinderea mea, se poate folosi la fotografie cu o camera cu senzor APS-C, si se obtine imagine pe tot senzorul.

Pretul este de 850 lei plus transport.

Am sa postez fotografii ale telescopului ceva mai tarziu.

dragos.n
04 Iun 2022 07:12


Cateva fotografii. Am uitat sa fac fotografii cu accesoriile, dar sunt cele obisnuite care vin cu toate telescoapele de la SkyWatcher. Dar o sa fac mai tarziu, si cu ele. De asemenea o sa fac si fotografii noi din fata. Am facut una, dar am focalizat in centru, chiar pe oglinda, si a iesit clara imaginea reflectata, nu tubul si partea optica. Asa se intampla cand vrei sa o lasi mai usor cu cafelele.

In prima imagine se vede o mica zona cu vopseaua lipsa. E singurul defect estetic pe care telescopul il are. In rest e ca nou.

dragos.n
04 Iun 2022 07:33


Accesoriile si foto din fata.

dragos.n
08 Iun 2022 07:22


Reducere de pret la 800 lei. Eventual se poate vinde fara cautator, minus 70 lei, adica un pret total de 730 lei, sau fara ocularul de 25mm, minus 70 lei, sau fara ambele, minus 150 lei, adica un pret total de 650 lei.

Reducerile acestea vor fi valabile timp de o saptamana incepand de acum.

dragos.n
10 Iun 2022 06:24


Rezervat.

dragos.n
18 Iun 2022 17:06


Telescopul a fost vandut. Ramane la vanzare ocularul de 10mm la pretul de 50 lei.

dragos.n
21 Iun 2022 20:53


Se poate inchide. Multumesc.