-----------------------------------
ALRISHA
15 Mai 2008 16:27

Cateva idei legate de Cosmologie
FORTA GRAVITATIONALA NU DEPINDE DE VOLUM , DOAR DE MASA.
VEZI ,,GHIDUL COSMOSULUI .. DE ION CORVIN SANGEORZAN.
IN CE PRIVESTE DEFORMAREA SPATIULUI SI A TIMPULUI......... SA MAI ASTEPTAM PUTIN .....UNII FILOSOFI SUNT DE ALTA PARERE LA CARE SUBSCRIU.

raduM
15 Mai 2008 18:21


Lulu, deșteptarea. Vezi, că ai cu cine sa te caftești.  :lol:  :lol:  :lol:

Mosu'
15 Mai 2008 20:30

?
Asa o fi la ordinul iezuit, ca numai ei aveau deviza  AMDG. Dar o carte de popularizare, oricat de bine scrisa (si intentionata!, a fost una din primele citite si de mina, ca...mos ce sunt) :lol: , nu prea poate sa inlocuiasca niste necesitati de studiu. Altfel spus, avem si sectiune SF.

ALRISHA
15 Mai 2008 23:37

COSMOLOGIE
NUMAI COSMOLOGIE NU SE DISCUTA AICI! IN REST...........
I-MI PARE RAU CA TREBUIE SA TE CONTRAZIC. A.M.D.G
,,AD MAJOREM DEI GLORIAM,, A FOST-SI POATE MAI ESTE- DEVIZA TEMPLIERILOR NU A IEZUITILOR.
EU NU AM NIMIC, NICI CU UNII. NICI CU ALTII.
,,SPRE MAREA SLAVA A DOMNULUI,,CRED CA AR TREBUI SA FIE UN CREZ ,AL ORICARUI OM NORMAL.

VA UREZ SUCCES DESI DACA O SA CONTINUATI ASA .......
O SA PIERDETI FORUM-ISTI

Mosu'
16 Mai 2008 00:23

si
si ordinul templierilor oare de unde a provenit? mai bine citesti istoria religiilor decat cosmologie sau carti de aventuri!
IC Sangeorzan a facut popularizare si nu cosmologie! Deci nu e o referinta in domeniu. Sau , vorba lui Radu M, intra in legatura cu Lucia sa te lamuresti.
Bafta si cer senin !

admin
17 Mai 2008 00:02


ALRISHA vazand ca esti nou pe forum si avand in vedere mesajele pe care le-ai postat pana acum, iata cateva observatii de care ar fi bine sa ti cont pe acest forum:
 - cand deschizi o discutie, alege un titlu corespunzator si sugestiv pentru tema pe care vrei sa o dezbati. De asemenea expune-ti ideile coerent si la subiect.
 - renunta la majuscule. Da impresia ca urli.
 - lasa-l pe sandokan. Multora din forum (inclusiv mie) li se zbarleste parul la auzul acestui nume sau al ideilor acestuia.  :lol: 

Avand in vedere ca acest subiect nu pare a trata cosmologia ca si intreg, preiau rolul lui Radu pentru moment si redenumesc tema din "COSMOLOGIE" in ... "Cateva idei legate de Cosmologie".