-----------------------------------
FlorinT
15 Aug 2023 22:13

Florin
Mul&#539;umesc pentru acceptul primit, mă simt onorat să mă regăsesc în mijlocul acestei comunită&#539;i. 

Spicuind prin câteva topicuri de discu&#539;ii deja sunt impresionat, &#537;i nu neapărat de profesionalismul cert al multora dintre voi,  cât de bunăvoin&#539;a &#537;i dăruirea cu care sprijini&#539;i &#537;i pe cei mai prunci dintre pasiona&#539;ii astro'.

Nu o să vă asigur &#537;i nici nu promit că voi fi o persoană foarte activă pe forum, dar, acum că am aflat de voi, sigur vizitele mele nu se vor opri. Voi fi pe aici cel pu&#539;in să vă citesc &#537;i să mă mai informez, poate &#537;i cultiv, în domeniul astro' de care am fost atras încă din copilărie. 

Dar acum, concret, sunt interesat să achizi&#539;ionez un binoclu cadou pentru fiul meu care împline&#537;te 25 ani (sper cât de curând &#537;i unul pentru mine). 
Iar despre acest aspect o să detaliez pe un topic potrivit unde sper să am sprijinul celor aviza&#539;i în acest sens.

Încă odată, mul&#539;umesc pentru acceptarea în sânul acestei comunită&#539;i &#537;i vă doresc numai satisfac&#539;ii privind la măre&#539;ia cerului &#537;i a tuturor binecuvântărilor crea&#539;iei (pentru că eu unul nu pot vedea cum  haosul este capabil să dea na&#537;tere frumosului &#537;i design-ului). Sper ca această remarcă să nu ofenseze pe cei care nu împărtă&#537;esc această perspectivă.

valy
15 Aug 2023 22:18


Bine ai venit si mare atentie* la diacritice in titluri!


*) de evitat

FlorinT
15 Aug 2023 23:07


Îmi cer scuze, nu am &#537;tiut. Am încercat să reeditez dar nu a func&#539;ionat.

Văd că s-a rezolvat cumva. Mul&#539;umesc.

valy
15 Aug 2023 23:31


Stai linistit, nu e vina ta. Si editarea e dificila cand continutul mesajului are diacritice, recomand copy/paste la continut in prealabil.
Asa e forumul, e o regula nescrisa secreta, e o protectie impotriva AI-ului, botilor, extraterestrilor si astrologilor...predispusi sa scrie cu diacritice..   :lol: