-----------------------------------
Mircea Pteancu
29 Sep 2023 16:59

Galaxis la Noaptea Cercetatorilor 2023
Azi, Vineri 29 Septembrie a.c., amatorii de Astronomie ne gasesc la standul Astroclubului Galaxis din cadrul evenimentului ''Noaptea Cercetatorilor'', Corpul M al Universitatii Aurel Vlaicu.
De la ora 20 vom efectua observatii astronomice.

Evenimentul incepe (peste doua minute  :shock:   ) de la oras 17:00 si se va termina la ora 21:00.

https://www.noapteacercetatorilor.eu/arad

Cer senin, Mircea

catalin dumitru
29 Sep 2023 18:54


Bravo vouă , cu cea mai sinceră invidie !!

Azi se fac patru ani de când am luat ultima dată contact cu cei de la Lisa . Excep&#539;ie face Sprianu (@mak) , pe care l-am întâlnit pur accidental , la astro show-ul lui Cătălin Beldea , la sfâr&#537;itul lui Iulie , parcă pe 29 .

Erwin
30 Sep 2023 00:39


Felicitări!

&#536;i noi am fost în Bucure&#537;ti azi în Parcul Liniei, dar iar am uitat să anun&#539; aici. Mea culpa!  :oops: 
Mâine vor fi câ&#539;iva colegi la Măgurele în pia&#539;a centrală.

Mircea Pteancu
30 Sep 2023 13:59


A fost o actiune foarte faina !
Am avut bucuria sa-l cunoastem si sa-l avem printre noi toata seara pe Roberto Moretti.
Ionel a revenit acasa de la munca in strainatate si a participat si el.
Daniel Torok a participat cu familia iar Daniel Babutau a participat cu dobul de 12''.
L-am avut ca partener pe Andrei, un astronom amator junior foarte pasionat, posesor al unui excelent reflector de 130mm si am facut observatii cu publicul. 
Am avut un public de nota 10+++.
Vom reveni pe acest subiect.

Multumesc pentru comentarii !

Catalin

Ia masuri, mi se pare imposibil ca cineva care te cunoaste sa nu doreasca sa te intalneasca din nou cat mai curand. Succes !

Erwin

Felicitari pentru actiuni, daca se poate, da-ne ceva detalii la Star Party Muntenia.

Cer senin, Mircea

edit, ora 18:50: Sa subliniez ceva care mie mi-a fost atat de evident ... incat am uitat sa precizez: organizarea participarii, toate pregatirile de materiale si logistica (exponate, laptop, meteoriti, microscop, carti de vizita, transportul si aranjarea lor etc) , discutiile si reprezentarea efectiva la stand sunt meritul si efortul lui Armand Popa. Deci  a participat si el, semnatarul acestor randuri si colegii de astroclub mentionati ... plus multi altii.

Mircea Pteancu
02 Oct 2023 22:27


Va invit sa cititi la linkul de mai jos despre participarea Astroclubului Galaxis la Noaptea Cercetatorilor 2023 :

https://www.astroclubgalaxis.ro/2023/10/astroclubul-galaxis-la-noaptea.html

A fost distractie pe cinste !

Daaar ... incep sa-mi dau seama ca scotchul meu ( comandat la ISS prin radioul Baofeng al lui Armand ) s-ar putea sa nu mai vina ... :shock:
''Nu mai este nici americile ce a fost odata ...''.

Mircea

catalin dumitru
04 Oct 2023 13:06


Prima poză a fost trasă printr-o diagonală ? :) Îmi place tricoul lui Armand !

Mircea Pteancu
04 Oct 2023 23:27


Tare intrebarea cu diagonala ... :P 

Tare a fost si comentariul lui Roberto cand, privind spre tricoul lui Armand si aratand spre Betelgeus a zis ca trebuie sa stearga steaua aia. Eu am propus sa fie arsa cu tigara ... sa fie ''gaura neagra''.

Mircea