-----------------------------------
AVD
13 Noi 2023 14:03

Nikon D5300 full spectrum + accesorii
Salutare! 

A venit vremea sa ma despart de acest aparat, pentru ca fac trecerea la o camera dedicata.

Pachetul contine urmatoarele:

     >Nikon D5300 full spectrum, shutter count: 12852 la momentul anuntului (+ filtrul original l-am scos intr-un mod non-destructiv, deci poate fi instalat la loc daca se doreste)
     >Obiectiv de kit Nikon 18-55mm + un capac frontal extra
     >Baterie originala + incarcator Nikon
     >Baterie dummy care functioneaza direct la 12V (are convertor stepdown la 8.1V intern) 
     >2 cabluri de date, cel scurt din cutie + inca unul de 1.8m 
     >Cablu RCA pentru televizor
     >Cutie 
     >Eyecup + cover pentru ocular (de la Canon, dar se potriveste)
     >Curea originala
     >Card de memorie SD SanDisk Extreme 8GB (SDHC 1, C10 U1)
     >Inele adaptoare Nikon F - T2 si Nikon F - M48 (cel de M48 e putin mai greu de prins/dat jos, dar se poate monta fara probleme).
     
      De asemenea, am realizat un cooler cu peltier pentru spatele camerei. Chiar daca nu pare ca ar face mare lucru, face chiar o foarte mare diferenta la noise... 
Cutia de control se monteaza pe o clema de finderscope si se alimenteaza la 12V. 
      Are un senzor de temperatura in contact cu "cold-plate-ul", control si afisaj al voltajului pe Peltier (Peltier-ul este controlat printr-un step-down) si control PWM al ventilatorului de pe radiator. 
      
      Ansamblul radiator-peltier este prins pe un coltar si se monteaza cu un surub si contra-piulita foto pe surubul de trepied al camerei (vedeti poza). 

Eu l-am utilizat abia cu 3-3.5V aplicati pe peltier, pentru a evita formarea de gheata si a limita condensul. Coltarul poate fi izolat mai bine pe exterior, pentru a se evita si mai mult condensul sau gheata, insa utilizarile mele de pana acum nu au dovedit ca mi-ar fi nevoie. Poate la un voltaj mai mare, de 5-6V, acest lucru va fi necesar, dar asta ramane in sarcina cumparatorului :D 

Pretul pentru tot pachetul este de 1500 lei.

Ca intotdeauna, prefer predare ridicare personala din Dudu,Chiajna,Ilfov, dar nu e nicio problema daca se doreste livrare prin curier (costurile de livrare vor fi suportate de cumparator).

Pentru mai multe detalii, PM sau 0766271700

AVD
16 Noi 2023 11:09


Up

AVD
21 Noi 2023 11:53


Update de pret: 1350.

AVD
24 Noi 2023 12:34


Daca tot se practica black friday pe astromagazin si astroshop, hai sa practic si eu aici.
Pretul redus la 1100 lei pana luni. Luni revine la 1350.

AVD
26 Noi 2023 19:20


Body+ baterie + incarcator + curea rezervate.
Restul: 
Adaptor Nikon F T2 sau M48 50 lei bucata
Obiectiv kit 150 lei
Dacă vrea cineva racitorul de camera, 50 de lei.

AVD
27 Noi 2023 20:42


Cooler camera + camera (body, cutie, curea, baterie, incarcator, filtru) vândute. Au rămas adaptoarele (50 lei bucata) &#537;i obiectivul 150 lei.