-----------------------------------
crystale
09 Feb 2024 17:27

Salutare!
Salut,

Am descoperit relativ recent acest domeniu, o dată cu achizi&#539;ionarea unui telescop de Black Friday (iată că din când în când se mai întâmplă &#537;i lucruri bune de BF). Am inceput să mă familiarizez cu cerul, momentan din postura de "astronom de balcon, în grad de începător". 

Crystale

Erwin
09 Feb 2024 20:54


Bine ai venit! 

Po&#539;i afla multe lucruri importante &#537;i interesante citind rubricile adresate începătorilor atât despre instrumente cât &#537;i despre ce po&#539;i vedea cu ele. Dacă ai întrebări, nu ezita. De asemenea, î&#539;i po&#539;i face curaj să ie&#537;i din ora&#537; când se anun&#539;ă vreme bună în afara Bucure&#537;tiului, sunt mai multe cluburi &#537;i grupuri neafiliate care ies la Comana, Fundulea, Luică, &#537;.a. cât mai departe de poluarea cu lumină. Bineîn&#539;eles, dacă ai cu ce să te deplasezi sau te po&#539;i asocia cu cineva din zona ta să te ia. 

Spor la studiu &#537;i cer senin!

valy
09 Feb 2024 21:19

Re: Salutare!
..din postura de "astronom de balcon..Din postura de astronom de balcon in numele grupului de astronomi de balcon indiferent de grad, iti uram bine ai venit!!

Mircea Pteancu
09 Feb 2024 23:37


Ca unul care a inceput ca astronom de balcon etaj VII, am o veste pentru tine: sa nu pierzi timp sa cauti, odata ce ai inceput asa, nu exista usa pe care sa scrie ''Exit''.
Da' e grozav in hobby-ul asta, sa stii.
Cand colegii de hobby nu-s cei mai antipatici din Sistemul Solar, sunt cei mai simpatici din galaxie.

Bine ai venit, Mircea