-----------------------------------
buldozeru
08 Mai 2024 09:23

Salutare, prieteni!
În câteva cuvinte, eu sunt în general pasionat de &#537;tiin&#539;ă, spa&#539;iu, fizică, astrofizică, iar pasiunea pentru astronomie a început în acest an când mi-am făcut curaj &#537;i mi-am cumpărat câteva echipamente, nu chiar profesionale, dar nici pentru începători, &#537;i am început să le folosesc, descoperind pe parcurs toate problemele legate de utilizarea acestor echipamente. Din păcate nu am în jurul meu alte persoane pasionate &#537;i cu mai multă experien&#539;ă de la care să pot învă&#539;a fără să fie nevoie să urmăresc ore de materiale video &#537;i tutoriale. O comunitate online precum aceasta presupun că va fi o platformă extrem de utilă unde a&#537; putea dezbate anumite subiecte care mă frământă. Cât despre ce anume mă interesează în domeniul astronomiei, cred că a&#537; vrea să merg mai degrabă în direc&#539;ia astrofotografiei, să încerc să capturez imagini spectaculoase cu planete, nebuloase, galaxii. Probabil că în timp mă voi ni&#537;a pe o anumită categorie, dar momentan este pu&#539;in prea devreme pentru a putea da un verdict clar.
Echipamentele pe care le de&#539;ín acum sunt:
Telescop SkyWatcher Refractor apochromat AP 80/600 EvoStar ED OTA
Montura Explore Scientific iEXOS-100 PMC-8 Wi-Fi GoTo
Cer senin vă doresc tuturor!

valy
08 Mai 2024 23:15


Bine ai venit!