-----------------------------------
CRISTIAN
15 Mai 2024 20:10

Ocular TeleVue de 4mm
Bună seara!

Doresc să vând un ocular TeleVue de 4mm, in stare foarte buna dpdv optic si mecanic. Am cumpărat acest ocular in luna ianuarie a acestui an (fiind al treilea proprietar), insa cred nu l-am folosit nici macar de 5 ori. Am sperat sa-l folosesc pentru planete si Lună, însă odata ce m-am obi&#537;nuit cu observa&#539;iile prin binoviewer, am realizat ca metoda clasică nu ma încântă in aceea&#537;i măsură. 

Mi-am propus să-l vând pentru a finanta un proiect care implică obsetvarea Soarelui in spectrul hidrogen alfa. 

Cred ca proprietarii anteriori (din State) l-au tratat ca pe sfintele moa&#537;te, fiindca starea ocularului este foarte bună.

Pre&#539;ul de vânzare este de 1.000 de lei plus taxele de transport. Precizez ca acelasi produs nou costă 2.134 de lei. 

Cateva date tehnice:
- camp vizual APARENT: 62 de grade;
- eye relief: 20mm, fiind ideal pentru cei care poartă ochelari.

Mai am un ocular ortoscopic de 7mm de la Fujiyama, pe care nu am reu&#537;it sa-l vand, si care se afla într-o stare foarte bună. Daca cineva este interesat de ambele, propun un pret total de 1.200 de lei plus taxele de transport. Cred ca Fujiyama singur este cam 650 de lei nou. Pentru acesta din urmă nu am mai atasat fotografii, dar o pot face daca există persoane interesate. 

Vă mul&#539;umesc &#537;i vă urez cer senin!

Erwin
19 Mai 2024 14:14


S-au dat. Topic închis.