-----------------------------------
sorini
25 Sep 2024 21:37

OAG Orion Deluxe
In stare impecabila optic si mecanic, cu toate accesoriile, adaptoarele, prelungitoarele.
Personal, nu l-am folosit niciodata, pt ca s-a dovedit ca astrofotografia nu e pt mine, asa ca sta trist, uitat intr-un colt de camera, Poate se va gasi un dornic sa-i readuca zambetul. Pardon, stelele in prisma!
Pret: 500lei
Link: https://www.astroshop.eu/orion-deluxe-off-axis-guider/p,16736

sorini
26 Mai 2025 07:13


Deschis la oferte

sorini
06 Iul 2025 21:04


Sta nefolosit de cand l-am cumparat; am constatat ca nu e de mine astrofotografia.
Compatibil cu autoghidaje cu filet T sau de 1,25", precum &#537;i cu oculare cu reticul iluminat de 1,25".
Se ata&#537;ează la orice focalizator de 2" prin intermediul adaptorului de 2" inclus sau la orice piesa echipată cu filet T.
Include extensii cu filet T de trei lungimi diferite (7 mm, 17 mm &#537;i 30 mm) pentru a se adapta diferitelor combina&#539;ii cameră/ghidaj.
Dispune de reglarea înclinării prismei &#537;i de peste 100 de grade de reglare radială pentru o localizare u&#537;oară a stelei ghidare
Reglajele de focalizare fină, grosieră &#537;i elicoidală încorporate permit focalizarea autoghidajului fa&#539;ă de cameră.
Necesită o cursă de focalizare interioară de minimum 59 mm.
Deschis la oferte.

sorini
16 Ian 2026 22:29


Sus

sorini
26 Ian 2026 07:33


Sus!