-----------------------------------
Bivanus
21 Oct 2024 19:13

Omegon Deluxe eyepiece case - mic review
-----------------------------------
Mic pentru ca nu e mult de spus , cutia in sine este ok dar nu grozava, e varianta clasica care va rezista la carat si o lovitura mititica  dar nu si la trantit din pod. Buba ei - pentru care si banuiesc ca au bagat-o la reducere - este spuma care zic ei ca e "finger pluck" dar de fapt e asa un fel de "fatal error pluck" pentru ca nu e cubulete de 1 cm ci betisoare de 1cm x 18cm aprox , adica aproape toata adancimea cutiei. Bine macar ca mai are un strat micut continuu pe fundul cutiei de cam 1 cm si de asemenea capacul e bine tapitat cu spuma.
Am petrecut o seara minunata cu sotia si un cutter cioplind incet incet locasuri. A iesit ce se vede in poza, in spatele ocularelor arata groaznic dar sustine destul de bine pentru ca e adanca si a ramas spuma suficienta. Pe laterale lasa de dorit , citind singurul review de pe site-ul Omegon am bandajat cu niste izolirband negru subtire si bine am facut ca deja se desprindeau betisoarele unul de celalalt.
 
https://www.omegon.eu/transport-cases/omegon-transport-cases-eyepiece-case/p,22862