-----------------------------------
katran
20 Iul 2025 20:12

setup astrofoto de vanzare
salutare 
as vrea sa vand un setup astrofoto , dupa cum urmeaza :
montura Losmandy G11 , controller EQ StarPro , recunoscut de asiair 
refractor Esprit 120 ( 120 x 840 , F7 ) 
camera astrofoto ASI 533MC Pro + camera ghidaj ASI120 
luneta ghidaj EvoGuide 50ED
ASIAIR Pro 
Nici macar nu am testat setup-ul ( am facut upgrade la AM5 ) , asa ca nu stiu cum se comporta . Ce stiu e ca AsiAir-ul vede si controleaza corect toate chestiile ( ghidaj , expuneri , etc ) 

Problema mea este ca nu stiu ce pret sa solicit ... n-as vrea sa le dau separat , nu am timpul necesar ... prefer vanzarea lotului intreg .  Daca exista vreo oferta , nu ezitati .
Multumesc pentru intelegere
Edit 
In poze apare un AsiAir Plus si camera de ghidaj ASI 482 ... alea nu le dau , ca-mi trebuie ... setup-ul se vinde cu AsiAir Pro si ASI 120 . cheers.
Contact : Gabriel Niculae / 0742.11.30.11 /Bucuresti .Predare personala , nu se trimite prin curier .

katran
21 Iul 2025 08:57


Eventual , daca nu gasim un cumparator prntru tot setup-ul , vindem pe bucati ... 
conditii de vanzare : predare personala in Mogosoaia / Bucuresti , plata cash sau cont 
Preturi : 
1.Skywatcher Esprit Triplet APO 120/840, OTA : 12.000RON 
2.ZWO ASI 533 MC PRO : 4000RON
3.ASIAIR Pro : 600RON 
4. ZWO Asi 120 : 500RON 
5.SkyWatcher Evoguide ED 50/242 : 900RON
6. Losmandy G11 / EQ Star Pro + trepied SW ) : 7500RON 

Se negociaza rezonabil , nu sunt prea capos si nici imposibil ... depinde de vibe si personalitate 
Cred ca mai am cutiile ( aia de la luneta sigur , ca ma tot impiedic de ea prin atelier ) 
Evident , pentru tot setup-ul , facem reducere substantiala ( 15-20% ) din suma totala . 

Edit :
Mai am si un Losmandy G8 de vandut ... cu controller ON-STEP : 3500RON 
Poze pun mai incolo , ca nu sunt la atelier ... 
cheers.

katran
30 Iul 2025 15:50


solicit moderatorului sa inchida topicul , voi face altul , cu toate componentele separat , preturi 
si poze corecte . Am mai gasit o serie de accesorii pe care le voi adauga la lista .
Multumesc pentru intelegere . 
cheers.