-----------------------------------
alexxbadea
03 Oct 2026 08:13

Vand Telescop Skywatcher 200/1000 cu montura
Aparatul a stat in cabana o perioada lunga de timp cu capacul pus. Folosit propriu-zis nu a fost mare lucru dar a stat si sunt ceva urme de uzura care se vad, zgarieturi pe vopseaua exterioara de la tub. Oglinzile par in regula, praf si ceva mici pete ce se vad la inspectie dar par pete de praf. Montura pare eq5? Mentionez ca sunt prim proprietar dar a fost cumparat acuma mai multi ani si nu mai retin ce am luat si sunt incala faza de amator. Pretul cerut e 2100 ron negociabil. Adaug si niste accesorii. am si doua contragreutati. as prefera ridicara din cluj, e greu telescopul.
raspund pe whatsapp 0755588939

Quasar
04 Oct 2026 01:06


EQ5 nu e sigur . Nu pare sa aiba motoare . EQ3.2 mai degraba. Pretul nu ma priveste . Bafta.

AVD
04 Oct 2026 01:48


E EQ5 fara motorizare 100%. Nu toate eq5 au motoare.

alexxbadea
04 Oct 2026 07:48


Si eu retin asa parca din amintiri ca e un eq5 si il luasem in ideea ca aceasta montura va putea fi motorizata in viitor. Viitorul a venit dar motorizarea nu :) . Poate sun la skywatcher romania sa le cer factura daca mai au arhive. L-am inspectat ieri si l-am scos pe balcon la o vizionare cred ca pot zice ca e in stare excelenta minus cateva zgarieturi ici colo pe montura si tub exterior cativa milimetri de vopsea sarita. M-a ajutat cineva cu experienta si le-a curatat oglinzile de praf, sunt impecabile. Deci pot zice fara retineri ca e in stare excelenta. Pretul e negociabil .