-----------------------------------
tatuci
07 Ian 2009 19:13

Salutare tuturor! Cristi din Bucuresti
Salut!

Nu ma pot lauda cu o legatura foarte stransa de astronomie, de fizica niciatat (nu la cum ne-a fost predata :)) ) dar in schimb datorez atractia catre stele unui alt hobby care a devenit parte din viata mea: fotografia.

De ceva vreme m-au obsedat fotografiile spatiale gasite pe forum-urile de fotografie si, incurajat de prieteni, am decis sa imi i-au inima in dinti si sa fac un prim pas spre astronomie prin achizitia unui telescop (probabil ca si ei sunt curiosi sa vada cum e :)) ).

Eforturile mele vor fi indreptate, intr-un final, catre astrofotografie deep-space (sper ca are sens ce spun pe aici) dar pana acolo sunt consitent ca sunt multi pasi intermediari dar din fericire am de unde invata :)

Kissulescu
06 Feb 2009 15:19


sa sti ca pozele care le vezi pe site-uri sunt mult mai diferite fata de ce o sa vezi prin telescop, inainte de ati cumpara unul era perfect daca cunosteai pe cineva care are si sa poti sa privesti putin sa vezi daca la asta te astepti, bun venit si sper sa ramai in continuare fascinat de cer !