-----------------------------------
deep.objects
17 Ian 2009 19:06

planetary hr
Buna ziua. Ofer spre vanzare un set complet  de oculare ts planetary HR. Distanşele focale: 2,5 / 3,2 / 4 / 5 / 6 / 7 / 9 mm. Motivul> upgrade. Pret 160 ron/buc.  Ocularele sunt nou-noute. Pentru mine preferabil e sa vand la jumatatea lunii februarie, atunci urmand sa-mi parvina din state ocluarul tele vue, adus de un prieten. M-am gandit sa pun pe forum din timp, ca in cazul in care doriti vreuna dintre ele sa aveti timp sa mai faceti ceva economii, iar eu stiu cum stau cu parte financiara. Astept mesajele pe pm sau pe adresa deep.objects@personal.ro . Noroc bun.

deep.objects
17 Ian 2009 19:18

....
detalii gasiti pe> 

http://www.teleskop-express.de/shop/product_info.php/info/p154_HR-Planetenokular---7mm-Brennweite---1-25----60--WW-Feld.html

deep.objects
24 Ian 2009 17:55

asta e
daca nu e nimeni interesat, nu-l mai vand. sa cumparati super plossl-urile chinezesti cu .... bucata. 8)

mihail iulian
24 Ian 2009 21:43


sti ce ? mai bine spuneai...ca ai citit undeva (citesti?)...chestia care a spus-o un mare filozof :

          "ca nu dai margaritare la porci "!

asa jigneai mult mai elevat,altetza !

dragos.n
24 Ian 2009 22:04


Dupa cum am constatat si eu, e greu sa vinzi la SecondHand, chiar si cu reducere de 40%. Ale tale sunt la !5% reducere. Poate ca or fi noi, dar eu am ocular de 3 ani care daca il arat cuiva nu va stii cand l-am luat, desi a fost folosit intens si va mai fi mult timp de acum incolo. 

E precum spun unele tipe: Sa stii draga ca tu esti al doilea.