-----------------------------------
gothicfan
29 Noi 2009 22:27

Salutari!
Salutari tuturor! Nu am vazut un thread care sa prezinte un model dupa care sa scriu acest topic, asa ca-l voi incepe pur si simplu cu o prezentare succinta a mea.

Ma numesc Marius Gabriel, sunt tanar, pe langa majoritatea forumului, 15 ani, sa fiu mai precis si locuiesc intr-un oras cam necunoscut, cred, de lume. Prefer, momentan, sa-l tin anonim. Am ajuns pe acest forum deoarecere, evident, sunt interesat de Astronomie. Mi s-a deschis recent apetitul in aceasta stiinta si as dori si achizitionarea unui telescop intr-un viitor apropiat. Sper ca voi fi primit in randurilor astronomilor mai mult sau mai putin amatori si ca voi sta cat mai mult timp pe acest forum, desi in umbra, citind mai mult articolele. 

PS: Reprecizez mai exact ca sunt total nou in lumea astronomiei, asa ca nu stiu mai nimic, desi am niste carti dupa care sa ma documentez pe tema asta.

O seara sau zi cat mai buna in continuare!

marius78
29 Noi 2009 22:32


Bine ai venit printre noi.

Dan Vasiliu
29 Noi 2009 22:42


Bun venit.

Inainte de a pune o multime de intrebari iti recomand sa navighezi prin topicuri-le din sectiunea:

http://www.astronomy.ro/forum/Observatii-astronomice-pentru-incepatori-f38.html

Cer senin !

Gabriel Muranca
29 Noi 2009 23:15


Si: http://www.skywatcher.ro/educatie.htm

Mircea Pteancu
03 Dec 2009 00:02


Salut si bun venit!
Daca orasul tau este ''cam necunoscut de lume'',atunci poate esti un norocos, deoarece, in orasele pe care le cunoaste toata lumea,cerul abia se mai vede.
Inainte de ati cumpara telescop/prin sponsorizari de la parinti ,bunici,nasi,matusi/ neaparat sa-ti cumperi un binoclu,cat mai bun.Te va ajuta sa inveti cerul si-l vei pastra toata viata.Mircea