-----------------------------------
Vlad
18 Mai 2010 01:53

M27
O incercare la M27. Sper de acum pana la vara sa mai adun cateva poze bune de stackuit, poate iese mai mult detaliu.
Stiu, e ceva coma pe la coltul dreapta jos, probabil nu am asezat bine camera.

tiberiugabriel
18 Mai 2010 11:19


Arata beton. Cred ca e unul dintre cele mai frumoase M27 care le-am vazut aici pe forum. Tine-o tot asa.

cer senin.

Emil
18 Mai 2010 14:56


Poate dai ceva detalii la muritorii de rand :-) despre cum folosesti guiderul.
Si imi place imaginea, parca canalul L merita sa primeasca ceva timpi mai lungi de "emisie" insa pana la vara mai este.

Vlad
18 Mai 2010 16:42


va multumesc!

mi-am confectionat guiderul dintr-o luneta cautatoare 10x50 cumparata pe ebay , la care i-am adaptat un tub de pvc pe post de reductor (de diametru, nu de focala!). Pe partea care intra in luneta l-am mai "ras" un pic cu freza, iar in partea cealalta era cam un milimetru mai mare decat piesa camerei asa ca i-am bagat niste cauciuc autocolant ca sa stea teapana. in general sunt multumit, si cel mai important cantareste doar vreo 300 de grame, cu tot cu camera.

marea diferenta a fost ca am facut flats cu foaia a la Neumann (luata tot pe ebay la juma din pretul lui Neumann...)