-----------------------------------
renegatul
22 Mai 2010 13:12

Un Leo si de la mine
Buna ,indreznesc sa trimit prima prima poza prelucrata in PS  facuta cu un Nicon D40 nemodificat prin ED 80/600 fara corector pe EQ 5 ,sunt vreo 3 poze a 5-10 minute fara darks si fara flaks .

Laurentiu
22 Mai 2010 13:46


Nu e rau deloc. Dar eu cred ca dark-urile sunt absolut necesate (ai noise mare in imagine). Si nu ar fi rau sa incerci sa neutralizezi background-ul imaginii (e prea rosu/maro).

Teo
22 Mai 2010 15:08


Expunerea este destul de reusita. Cu putina prelucrare pe calculator, imaginea  poate fi imbunatatita considerabil.
Mi-am permis sa ma joc putin cu imaginea postata de Renegatul si iata ce a iesit.

renegatul
24 Mai 2010 11:24


Buna dimineata Laurentiu si Teo merci pentru prelucrare si sfat am sa incerc  sa-mi fac o biblioteca de Dark cu date exacte despre temperatura iso si timpi de expunere. In zona unde locuiesc sunt foarte putine noptile senine, norii raman faranati de poalele alpilor dimineata e splendid iar seara de la ora la ora se aduna nori cu sacul.
Poza nu e nimic deosebit nu am scos gradientul pentru ca am probleme cu Gradient Xterminator (il cunoasteti cu siguranta) dupa trecera prin filtru nu mai am urma de culoare il transforma in Alb-Negru si nu asta e scopul ...
Neat Image am uitat sa aplic, asta functioneaza bine.

Teo cum ai scos culori asa placute? Al lucrat cu Layer si Lasso apoi ?

Merci
Renegatul