-----------------------------------
alintolea
21 Iun 2010 21:32

Star Party-uri in vara asta
Salut,

am facut o mica lista si e pusa pe net, cu tot ce stiu pana acum, mi-a scapat ceva?

http://www.astroclubul.org/site/index.php?option=com_content&view=article&id=69&Itemid=76

Daca organizati ceva local, as aprecia ceva informatii sa le pot adauga la lista, cu cat stie mai mult lumea de ele, cu atat mai bine..


Alin

Mircea Pteancu
24 Iun 2010 22:05


Salut Alin
mersi pentru informatii.
Deoarece inteleg un pic limba maghiara,am aruncat  o privire la tabara ''EMCsE''/''Asociatia Astronomica Maghiara din Transilvania'' de la Borospataka,Harghita.
La un curs de schimb de 4.23RON/Euro rezulta ca se asigura cazare la cabana + doua mese  (mic dejun si cina)+gustare de seara contra sumei de 560 RON.
Iar cine se multumeste cu cazare la cort plus mesele amintite,pretul este de 370 RON.
Programul include conferinte pe teme astronomice,sesiuni de observatii nocturne si excursie la cetatea Rakoczy.La cerere,se vor desfasura alte patru programe estivale,excursii la locuri istorice (biserica Ormeny,castelul Lazar,Lacul Rosu),seara folclorica secuiasca,ateliere de artizanat,foc de tabara cu gustari cu slanina fripta si ceapa etc.
Mircea