-----------------------------------
0VerSus1
07 Aug 2010 19:52

Salve!
..de tun, artilerie sau comete! :P  Sa-ncep cu-nceputul: Andrei ma cheama dar Paul mi se zice si cu VerSus ma semnez. 'Oicumenizez' si eu la altitudine, in "Perla Bucegilor" (ajunsa, intre timp si 'privatizari', "pietricica negricioasa" de mana a 7-a, musai interlopa :roll:). De mic ma pasiona astronomia (am o duzina de atlase si carti de profil), dar am trecut-o pe un loc secund (tert, cvart..) de cand cu facultatea. De biochimie. Apoi psihologie (neterminata). Actualmente 'proaspat lucraretz' (de 3 ani si ceva). In design grafic publicitar web (..mda, efectul "Rromania").
In fine - ideea e ca ieri (6 august) pe seara m-a izbit melancolia (patrarul selenar de acum 2 zile si-a avut efectul) printr-o cautare 'gugal' a la "astronomie forum" (felicitari! sunteti primii!:D ). Si uite-asa, cititnd niste post-uri, in speta cele despre aparatura optica, m-am decis ca-n octombrie sa-mi achizitionez un telescop semipro, daca il pot numi asa - deci sa dau curs pasiunii copilaresti acum, avand posibilitatea (financiara) si dorinta (epistemica). Plus: sa fac parte din aceasta comunitate care-mi va fi tutore si, pe viitor, sper eu, sa-mi aduc modesta contributie la bagajul stiintific pe care acest site il acumuleaza.
Multumesc si numai bine tuturor..plus cer senin! :D

dragos.n
07 Aug 2010 20:24


Alea de rachete le-ai uitat :lol:

Bun venit.

MariusP
07 Aug 2010 20:30


Bine-ai venit pe forum Andrei/Paul/VerSus!

Am fost multi in situatia ta: am luat microbul in tinerete, apoi a fost o perioada de incubatie fara activitate, iar la un moment dat a revenit "boala", din fericire incurabila...  :lol: 

Spor la planurile tale astronomice si "tratament" placut alaturi de noi!